Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu Umieram śmiercią ostateczną. Żegnajcie echhh aaa ee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ostatnie pytanie, czy w porsze dalej sucho w kroku? Echeee 🥴🫠 Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 1 godzinę temu Nigdy w życiu tego nie zjem. Teraz jest sezon na cukinie, pomidory, ogórki, jagody i wszystko co zielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu Czyli na bób, bo zielony. Ja też już nie zjem. Z bobem jest jak z pringelsami, albo pistacjami zjesz jednego i nie możesz się powstrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Czyli na bób, bo zielony. Ja też już nie zjem. Z bobem jest jak z pringelsami, albo pistacjami zjesz jednego i nie możesz się powstrzymać. W sensie zielona natka koperku, szczypiorku, pietruszki i młoda cebulka. Obawiam się, że zjadając bób, byłabym chora. Już na sam jego zapach to mną wstrząsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: W sensie zielona natka koperku, szczypiorku, pietruszki i młoda cebulka. Obawiam się, że zjadając bób, byłabym chora. Już na sam jego zapach to mną wstrząsa Jednym śmierdzi, a innym pachnie. Ty od tego zgłaszania banay wylapalas? Szmieszki. Chyba się przeloguje, bo szkoda konta jak bany z dopy lecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jednym śmierdzi, a innym pachnie. Ty od tego zgłaszania banay wylapalas? Szmieszki. Chyba się przeloguje, bo szkoda konta jak bany z dopy lecą. Zgłosiłam jeden wpis, jak temat był zablokowany i Pulsar dal mi jeden punkt za spamming, po czym zbanował, a bloker dalej tematy blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 96 Napisano 1 godzinę temu Nie jadlem tego z 20 lat. Kiedyś mi pamiętam smakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 1 godzinę temu mozna zjesc ale zeby sie opychac to niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Nie jadlem tego z 20 lat. Kiedyś mi pamiętam smakowało. Bo to dla plebsow, a nie dla arystokracji. Jak tam twoja Anglia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dumbusia napisał: mozna zjesc ale zeby sie opychac to niekoniecznie Będę rodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Zgłosiłam jeden wpis, jak temat był zablokowany i Pulsar dal mi jeden punkt za spamming, po czym zbanował, a bloker dalej tematy blokował Ja nic nie zgłaszałem, tylko dwa razy link wkleiłem i yeb ostrzeżenie banem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano 1 godzinę temu Skoro nawet na straganach sprzedają bób obok frytek i lodów, to chyba nie jest takie podłe to jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 96 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Bo to dla plebsow, a nie dla arystokracji. Jak tam twoja Anglia ? Przegrali i chyba doswiadczyli tego co ich kibice dali Włochom na ME w Londynie Mieli wygrać, zebym miał spokojną głowę co do Hiszpanii. Argentyna to zwierzęta i nie piszę tego z podziwem. Może byc w tym finale różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Skoro nawet na straganach sprzedają bób obok frytek i lodów, to chyba nie jest takie podłe to jedzenie Ja nie wiem, czemu nad morzem na plaży nie sprzedają, tylko goooootooowana kukurydza, orzeszki w karmelu, zimne piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 96 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Będę rodził Ok. Wychodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 96 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Skoro nawet na straganach sprzedają bób obok frytek i lodów, to chyba nie jest takie podłe to jedzenie A sprzedaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 855 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja nie wiem, czemu nad morzem na plaży nie sprzedają, tylko goooootooowana kukurydza, orzeszki w karmelu, zimne piwo. Kukurydza w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ja nie wiem, czemu nad morzem na plaży nie sprzedają, tylko goooootooowana kukurydza, orzeszki w karmelu, zimne piwo. Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: A sprzedaja? Chyba w Sopocie to widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Ok. Wychodzę. Zostań proszę i złap mnie za rękę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, salix napisał: Kukurydza w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny. Eeeee, nie dla mnie jakieś popędy pf 4 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Przegrali i chyba doswiadczyli tego co ich kibice dali Włochom na ME w Londynie Mieli wygrać, zebym miał spokojną głowę co do Hiszpanii. Argentyna to zwierzęta i nie piszę tego z podziwem. Może byc w tym finale różnie. Wiadomo, ale obstawiam Hiszpanie i brąz dla mekambe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Zostań proszę i złap mnie za rękę. Szkołę rodzenia mu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Szkołę rodzenia mu robisz? Widzę, że mu się przyda, bo ledwo usłyszał o rodzeniu i już ucieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 56 minut temu Mam cały bagażnik butelek do zwrotu i tak się zastanawiam jak to spieniężę, czy iść do kasyna, czy do domu miłości hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 11 Napisano 54 minuty temu 31 minut temu, Zero cukru napisał: Czyli na bób, bo zielony. Ja też już nie zjem. Z bobem jest jak z pringelsami, albo pistacjami zjesz jednego i nie możesz się powstrzymać. W biedrze teraz po 7 z czymś, tylko trzeba wziąc 2 torebki. Nigdy nie mówi nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 96 Napisano 53 minuty temu 11 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Chyba w Sopocie to widziałam. Ja nie widziałem, możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 12 Napisano 53 minuty temu A ja bułeczką z masłem i pasztetową Duda. Zapomniałam, że to takie delicious. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Kaden napisał: A ja bułeczką z masłem i pasztetową Duda. Zapomniałam, że to takie delicious. Coś ty za jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: W biedrze teraz po 7 z czymś, tylko trzeba wziąc 2 torebki. Nigdy nie mówi nigdy To mnie oszukali. Wczoraj kupiłem za 14 zł jeden worek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 490 Napisano 48 minut temu (edytowany) Czemu nie mam powiedomien. To forum nadaje się do utylizacji. Kur.. jak w 2010 Edytowano 48 minut temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach