Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAsiAA

jaki rozmiar butów z allegro?? pomocy

Polecane posty

Gość AAsiAA

czesc mam problem, a mianowicie spodobaly mi sie juz w zeszlym roku buty na allegro ktorych raczej nigdzie indziej nie dostane (nie wliczajac Anglii) a teraz jako ze jest na nie promocja chcialabym je kupic ale nie mam pojecia jak trafic w dobry rozmiar bez przymierzania:( rozmiar 37 to 23,5 cm rozmiar 38 to 24,5 cm dlugosc mojej stopy to wlanie ok 23,5-24cm i co teraz jaki mam kupic rozmiar?? a oto te butki jakby ktos chcial zobaczyc:P http://www.allegro.pl/item700026116_promocja_seksi_skora_zamsz_dorothy_perkins_37.html

Gość r-d
wez ten wiekszy bo to kryty but to bedzeisz miala luzu troszke gdyby to byly klapki to stawialabym na mniejsze

Gość AAsiAA
tez tak sobie mysle ze to w koncu buty jesienne to moglabym nawet zalozyc do nich zwykle skarpety ktore zajmuja wiecej miejsca w bucie niz rajstopy :P ale troche sie boje ze beda za duze :/

Gość r-d
duzo kupuje na allegro i o ile sa dobrze podane wymiary a ty swoja stope dobrze zmierzylas to tak typowalabym ......zwykle mozna wymienic wiem ze to dodatkowy koszt ale czasem warto......

Gość AAsiAA
dzieki za rade :) w sumie lepiej niech beda ciut za duze niz choc odrobine za male :)

Gość yhy yhy
fajne buty:p