Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domini123

Chcę zostać samotną matką

Polecane posty

Gość domini123

Chcę zostać samotną matką. Wszyscy faceci to świnie, jak sobie pomyślę, że miałabym z jakimś dzielić życie i jeszcze oddawać mu do wychowywania własne dziecko, robi mi się niedobrze. Nie wiem jeszcze, czy skorzystać z banku spermy, czy po prostu znaleźć jakiegoś zdrowego, inteligentnego i przystojnego i zrobić sobie z nim dziecko. Ale z tym już jakoś sobie poradzę. Zastanawiam się raczej, czy jakieś inne szczęśliwe-samotne matki chciałyby mi dać jakieś dobre rady do wychowywania dziecka w pojedynkę.

Gość lubie twoje prowokacje
:D:D

Gość domini123
Też lubię prowokować, ale tym razem na prawdę jestem wściekla na facetów i na prawdę myślę, że bez nich będzie mi w życiu dużo łatwiej

Gość dfsdfsfd
a ja mysle ze na poczatek powinnas sie zglosic do psyhiatry

Gość pompola
nie wiesz co gadasz, dziewczyno... jestem samotna matka, maz opuscil mnie zostawiajac z trojka dzieci, sprawa alimentacyjna byla ale nic to nie dalo, bo on dalej nie placi, ja ledwo sobie daje rade, gdyby nie pomoc rodziny, to nie wiem, co by bylo. wiec odszczekaj te slowa i znajdz sobie jakiegos dobrego, porzadnego chlopa, albo w ogole nie miej dzieci, bo tego typu wpisy obrazaja wszystkie kobiety, ktore mecza sie z samotnym wychowywaniem dzieci. zgadzam sie z przedmowca - idz do psychiatry.

Gość hallinkaa
A ja Cie rozumiem. Tez bym chciala miec jedno dziecko i wychowywac je w pojedynke. Jak sie jest na to z gory nastawionym to chyba nie powinno byc problemu z utrzymaniem sie. Ja sobie ostatnio czytalam taki artykulik o tym, jak sobie radzic w ciazy ja sie jest sama http://smyk.com/index.php?option=com_dlarodzicow&task=artykul&id=298&Itemid=48 Szczegolnie spodobalo mi sie zdanie „Nie bac sie prosic o pomoc”. Bo przeciez samotnej matce wszyscy chetnie pomoga, a to tylko nasze blokady sprawiaja, ze moze byz nam ciezko.