Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy chłopak

jak to z wami jest dziewczyny

Polecane posty

Gość ciekawy chłopak

idziecie ulicą i widzicie chłopaka (przystojny, dobrze zbudowany) widać po nim że nie jest grzecznym chłopcem (bluza z kapturem, czapeczka, krótki spodenki z reguły dwudniowy zarost) gapicie sie na niego jak oszalałe, wasze oczy robią sie szkliste a kiedy w miły sposób was zaczepia, próbuje zagadać to albo sie peszycie i uciekacie albo jesteście zimne jak lód przez co spławiacie. Natomiast kiedy ten sam chłopak idzie ulicą jest ubrany w jakieś dżinsy, t-shirt, koszulę albo sweterek włosy ładnie umodelowane i was zaczepia nawet niezbyt miło to jesteście uśmiechnięte i skore do rozmów. więc powiedzcie jak to z wami jest?? czy wy się ciuchów boicie?

Gość lamka 2
szczerze nic z tego nie zrozumialam. Wiadomo, ze kazda jest bardziej skora do rozmowy jesli zaczepia ja czlowiek porzadnie wygladajacy, no ale tu jeszcze wystepuje kwestia odwagi. Co innego patrzec, a co innego zaczac swobodna rozmowe.

Gość makbeta
byleby byl ladny z buzki ;)!!!! hihi a ubranie z regoly sie nie liczy tak naprawde.. chociaz wiele dziewczat marzy o takim "niegrzecznym" bo wyzwaniem jest okielznac takiego ktory moze miec kazda ;)

oceniamy człowieka po jego stylu- wybacz- jak widze kolesia w kapturze to kojarzy mi sie tylko z ustawkami po meczach- nie mam ochoty na taką znajomość, wyżelowany metroseksualny też nie robi na mnie wrażenia- po co mi pedał w łózku?:D

Gość aleossssochoziii
"widać po nim że nie jest grzecznym chłopcem (bluza z kapturem, czapeczka, krótki spodenki z reguły dwudniowy zarost)" umarlam ze smiechu :D :D :D :D :D

Gość ja powiem tak-
zdecydowanie wolę tą drugą opcję, aczkolwiek jak jest taki dwudniowy zarościk to jest fajnie :D

Gość ciekawy chłopak
"widać po nim że nie jest grzecznym chłopcem (bluza z kapturem, czapeczka, krótki spodenki z reguły dwudniowy zarost)" hehe ale spojrzenie rysy twarzy itd. do tego ubiór :) no tak ale jak jestem właśnie tak ubrany to wy uciekacie nie mogę nawet słowa z wami zamienić :) jak tylko ubiorę się normalnie to jakoś problemów z zawieraniem nowych znajomości nie mam

Gość To ja Wasz ulubiebieniec
makbeta "byleby byl ladny z buzki !!!! hihi a ubranie z regoly sie nie liczy tak naprawde.. chociaz wiele dziewczat marzy o takim "niegrzecznym" bo wyzwaniem jest okielznac takiego ktory moze miec kazda " Czyli w ubraniu typu skate? :)

Bo dziewczyny lubią ładnie ubranych facetów :D I ogolonych :P

Gość ciekawy chłopak
nie broń Boże nie skejt :) tylko normalne krótkie spodenki z reguły nike, adidas, everlast rzadziej dżinsowe do tego opięta bluza z kapturem jakaś szara albo biała albo jakaś inna

Czyli w stylu boksera lub na sportowo ;) Czyli szerokie spodnie odpadają. W sumie też coś w tym jest bo kiedy założę szerokie spodnie dziewczyny na mnie się nie spojrzę a kiedy koszulkę polo lub koszula w dodatku łądne jeansy jest jakiś mały odzew

Gość ciekawy chłopak
lily o tym właśnie piszę! ja nie będę wiecznie paradował ładnie ubrany bo lubię wychodząc w tygodniu do knajpy czuć się na luzie :)

Jak byłam w liceum to mi się szerokie spodnie i dresy podobały :P Ale teraz już nie. Takie szerokie spodnie pasują tak naprawdę tylko chłopakom poniżej 20-stki. Starsi wyglądają już w nich trochę głupio :P Ale to tylko moje zdanie

Gość ciekawy chłopak
Czyli w stylu boksera lub na sportowo dokładnie! :)

alez ja zdecydowanie wole pierwsza opcje:D - moze byc lobuzrsko ubrany, ale jednoczesnie schludnie:) gdyby mnie taki zaczepil, to nie splawila bym go

Gość ciekawy chłopak
i tego nie rozumiem... w tygodniu będąc "na luzie" frekwencja spada mi do 5% na dodatek jestem miły. W weekend kiedy ubieram się elegancko ma niemalże 90% frekwencje bo 10% to te zajęte ;) oczywiście żartuje. Ale nawet nie muszę być miły często nawet jestem "szorstki" a wy i tak lgniecie jak muchy do g...

Gość ciekawy chłopak
link nie działa

Dziwne mi działa :(

Gość Kogucikos
A co myślicie o takim stylu: - czarne elegancie buty pumy -krótkie białe spodenki - biała koszula z krótkim rękawkiem

Gość andikcia
pytają nastolatki ale odpowiem :-) gdy byłam w tym wieku też raczej zwracałam uwagę na chłopców porządnie ubranych, po zastanowieniu mogę stwierdzić że to dlatego ponieważ tacy faceci wydają się doroślejsi, bardziej męscy, niby mój rówieśnik ale ubiera się jak prawdziwy facet a nie jak nastolatek. Wtedy ma to coś, Był taki jeden w moim towarzystwie, który ubierał się baaaardzo klasycznie i dziewczyny wprost za nim szalały. Dlaczego? Bo był taki tajemniczy, inny niż wszyscy nasi kumple i przez to taki seksowny. A dresy, ortalionowe spodenki, bluzy... cóż, może to i wygodne ale zupełnie bezpłciowe i aseksualne. Nigdy na takiego nie spojrzę jak na mężczyznę, raczej jak na... chłopca, kolegę z piaskownicy. Dwudniowy zarost jest boski ale zupełnie nie pasuje do takiego ubiory, wygląda wręcz komicznie. Co innego zarost plus dżiny plus gładka polówka lub sweter. A wiecie jakie wrażenie robi na kobietach facet z taki zarostem w... garniturze? mmmmm aż dreszce przechodzą...

Gość ile ty dziecka masz lat
??? :D :D :D :D :D ale się uśmiałam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki groźny musisz być w tych spodenkach buhahaha

Gość po prostu nie odpowiada
mi taki styl ubierania się, proste jak budowa cepa ;)

Gość ciekawy chłopak
mam 30 lat :) Kocham sport i tak też na codzień się ubieram, do pracy muszę w garniturze więc po pracy chcę być wolny i nie czuć się jak niewolnik ubrań.