Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalallallallallllllllllaaaaa

Aknenormin a zabezpieczenie

Polecane posty

Hej, zaczynam kurację lekiem Aknenormin, gdyż muszę wreszcie wyleczyć trądzik, bo doprowadza mnie do szału, płaczu i zgrzytania zębów. Wolałabym jednak nie stosować pigułek antykoncepcyjnych. Jaką metodę mogłybyście mi polecić, żeby mieć porównywalną skuteczność zapobiegania ciaży jak pigułki?

ale w ogole anty hormonalnej nie chcesz czy nie chcesz pigulek? bo może plastry lub nuva ring? ja bym polecala najbardziej nuva, bo omija wątrobe a skuteczność ma super, co jest ważne przy aknenorminie. zastanów się nad tym. moja znajoma brała pigułki i aknenormin, to trochę obciąża watrobę a potem się na nuva przerzuciła i wyniki od razu miała lepsze. a nie chciala rezygnowac ani z jednego ani z drugiego. w sumie co sie dziwić, w końcu się trądziku po 8 latach walki pozbyła

Dzięki! Zapomniałam, że istnieje jeszcze ten krążek. Już kupiłam, czekam tylko na okres i zaczynam stosowanie i krążka i Aknenorminu. Już nie mogę się doczekać, aż mi trądzik zniknie a podobno efekty widać już po 2 tygodniach stosowania!