Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelna_halabarda

piszemy piosenke

Polecane posty

Co potrafiła? Nogi rozkładać, Żal się robiło, przestałem gadać, Grałem w milczeniu nuta za nutą, Dziwka przestała być dziwką zaplutą

bardziej dosadnie? Prosze :) Usiadła na ziemi, rozdarła pończochy, Przeklęła swoją sukieneczkę w grochy, Zbyt kusą jak na damę przystało, To była dziewczyna, brzydka jakich mało. Gdy kładłem rękę na jej chudym udzie, Gdy głaskałem po żebrach, niewidzialnym biuście, Dziwka płakała, płakała, płakała, Bo ona jeszcze potańczyć by chciała.

Gość hej to bylo dobre
,mmoze jeszcze cos takiego ktos ulozyy ?/ :)

Gość ladyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Taki kawałeczek ode mnie - zgodnie z obietnica, bardzo prosty tekst bez żadnych wymyślnych zawijasów ;) Chciałam pokazać, że każda chwila może być w życiu ważna, tylko trzeba jej na to pozwolić :) Myślałem, że w życiu poznałem już wszystko Wędrowałem ulicami patrząc na ludzkie twarze Noc krzyczała chłodem, dzień był tylko iskrą Byłem całkiem sam, obdarty ze swych marzeń Biegłem na oślep do tamtych pięknych lat Których wspomnienie budziło mnie nad ranem Minęło tyle czasu, stoczyłem tak wiele walk Lecz czy tak naprawdę którąś z nich wygrałem? Ref. Zapomniałem dawno że Każda chwila pragnie ugasić ból Trzeba tylko pozwolić jej Zabrać cały strach i zmiażdżyć gniew Teraz wracam znowu tam Gdzie od wielu lat nie było mnie Siłę do walki w sobie mam i kocham to życie, choć tak gorzkie jest Reszty nie mam, ale jesli sie spodoba to cos jeszcze dopisze :)

ladyyyyy Już słyszałam melodie jak czytalam twoj tekst hihi

Gość pelna_halabarda
niesamowite :) sluchajcie dajcie mi czas do hmm w sumie nie wiem do kiedy bo mam zalatany ten tydzien ;) a w weekend wesele kuzynki i bedzie grubo. ale moze w przyszlym tygodniu cos z tego sklece. chyba ze juz dzis zdarzy sie cud ;) sprobuje ktos cos napisac po angielsku? i moze ktos gra na perkusji? bo szczerze to robienie perki na kompie najbardziej mnie wkurza :)

Gość ladyyyyyyyyyyyy
Oani----cos z nim nie tak? ;) :P powiem szczerze, ze moim konikiem bylo niegdys pisanie fraszek, bo mam niesamowite poczucie humoru (bardzo specyficzne :P) i chyba to czuje najlepiej :) :D ;)

hihi nie tak??? Jak najbardziej tak :) To byl pozytyw, bardzo melodyjny jest ten tekst, to chcialam przekazac mniej wiecej :) Daj kilka swoich fraszek do poczytania

Gość ladyyyyyyyyyyyy
Nie mialam styczności z angielskim od jakiego czasu, wiec moze byc niegramatycznie lub po prostu pojawily sie bledy... Koncze na dzis swoja dzialalnosc pisarska :) "Inspiration" You inspire me the most With every single touch Gentle whisper of your voice The softest smell I could catch You inspire me And your damn inner beauty Seems to be like paradise Looking into your mysterious eyes I can’t sleep, I’m up all night You inspire me But why have I this feeling Your soul leads me through hell This is only the beginning My private devil will finish this tale You inspire me...

Gość ladyyyyyyyyyyyyyyy
"Stodółka" W małej stodółce leżał chłop goły na babę czekał, więc był wesoły. Baba nie przyszła, chłopa olała Widać stodółka była za mała. :P ;) Takie coś spłodziłam teraz, starszych musiałabym poszukać w zeszytach od polskiego:P

Gość pelna_halabarda
troche pobrzdakalem i generalnie wychodza ciekawe smety ;) jutro pokombinuje z jakims bitem do tego i moze wyjdzie jakas elektroballada ;)

ol ol je je jea zajaczek zajaczek bez nozek i bez raczek wisi na galezi ledwie rzezi mlotek wystaje z brzucha krew leci z ucha zajaczek zajaczek bez nozek i bez raczek i smieje sie haha ze jeszcze oczka ma ol jeaa... tutum.

hehhehh masz talent musze przyznac :) Kiedys tez probowalam, ja wierszyki wymyslam w biegu hehehe, tworza sie w glowie i zanim zdaze zapisac. Do autora topicu: moze sprobowal bys zaaranzowac jakas poezje znanych autorow??? Chodzi mi bardziej o klasyke, Leopolda Staffa albo kogos innego hm?

osoboscie uwazam ze bardzo ciekawa poezja do muzyki jest Carol Ann DUffy. niektore z jej utworow sa bardzo sugestywne.... i same narzucjaja melodie.

Puszek okruszek rozpruł se brzuszek Krewka kapała Futerko chlapała Puszek okruszek bez raczek i nozek (sory depeche15 nie moglam rymu znalesc) futerko czerwone przez wszy jedzone

Gość ladyyyyyyyyyyy
w sumie ja takie czterowersowki to tez na poczekaniu tworze, czasem cos w glowie sie zagniezdzi i jest, a nie mam okazji zeby to zapisac, zreszta nie kolekcjonuje swoich wypocinek, mam jedynie cos z czasow mojej radosnej, mlodzienczej tworczosci kurcze, dzis troche sie ta wena znow we mnie obudzila, moze wroce do pisania, ale tylko i wylacznie dla siebie, nie chce zeby to co robie bylo oceniane :) a fraszki, czasam sama sie z nich smieje do rozpuku ;) lepiej daj cos swojego :)

ale zeby dac cos mojego musialabym to teraz napisac :) tez nic nie przechowuje swojego, bo moje wscipska rodzinka by to znalazla i by sie ze mnie nasmiewala przez jakis tydzien :O

Gość ladyyyyyyyyyy
moze cos o Pudelku? :P dawaj, plisssska :P

Wczoraj zaciążyłam W brzuszku mam fasolkę, Naczyń nie umyłam, Popsułam parasolkę Jestem delikatniusia Robić nic nie mogę Będę mieć dzidziusia Kupiłam łóżeczko upragnione

Gość ladyyyyyyyyyyyyy
haha, juz widze, ze po angielsku popitolilam cos z rymami w srodkowej zwrotce, ale trudno :P jesli juz nie piszecie to ide spac ;)

Gość ladyyyyyyyyyyy
fajne :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość ladyyyyyyyyyyyyy
nie ma to znaczenia, wazne ze mialam z tymi strasznie duzo zabawy i troszke radosci :)

No ja tez sie zawsze do siebie smieje jak wymyslam jakies wierszyki, a jak dluzej posiedze to wychodzi czasem cos sensowniejszego, ale ja raczej mam scisly umysl niz humanistyczny to poetka nie bede :O

Gość ladyyyyyyyyyy
jak na scisly umysl to swietnie Ci idzie :) ja jestem humanistka, scisle przedmioty nigdy nie byly moja mocna strona :)

Gość bezskrzydła emocja
pelna halabarda, jeśli w jakiś sposób pasuje ci mój kawałek, wykorzystaj go po prostu :)

Gość nimfomanka-87
to on to casanowa, jak się odwrócisz już laska nowa to on, to seksu bóg, on każdą laskę uwieść by mógł :D bo jemu stoi cały dzień , czy świeci słońce , czy jest cień :D on ma dużego , on ma twardego ,dlatego oderwać nie mogę się od niego on po minucie się nie spuscza , na klacie nie widnieje puszcza on ma bary i ramiona , i nikt nie może go pokonać bo masz ograzmy wielokrotne,zawsze wtedy kiedy cię dotknie słyszałam piosenke bogini sexu to wymyśliłam wersję o mężczyznie