Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriss.a

Macho nie może być chory?

Polecane posty

Gość doriss.a

Nie wiem skad się wzielo takie przekonanie wsrod facetow( nie mowie ,ze u wszystkich) ale kilka razy spotkalam się już z tym . Np. mój brat. Zemdlal ostatnio jak wstawal rano z lozka. Jak się ocknal to się wsciekl jeszcze bardziej ,ze to ja mu chcialam pomoc. Stwierdzil ,ze to nic niadzwyczajnego i zebym się nie wazyla mówić o tym rodzicom...jak stwierdzil ,ze nie jest jakas baba zeby leciec od razu do lekarza....zastanawiam się jaki sens ma zgrywanie takiego twardziela, jeśli tak naprawdę waznejsze jest chyba zdrowie?? gdzie tu rozsadek???

Gość MAriusz BHP
to nie bycie maczo a lenistwo - gość leni się iść do lekarza, poza tym pewnie zemdlał bo był na kacu ostrym :)

Gość misk
z pewnosci nie ma nic wspolnego z jak to piszesz "rozsadkiem" dla mnie to zwykla bzdura a twój brat to chyba jeszcze jakis gnojek??

Gość to zwyczajna glupota
:o

Gość Dżejni
Hmmm mylisz się co do tego ,że tylko nie dojrzały facet myśli w taki sposób. Ostatnio czytałam artykuł http://interia360.pl/artykul/emocje-tak-lekarz-pewnie-nie,24571 gdzie właśnie dorosły człowiek, przez swoją lekkomyślność doprowadził do katastrofy, a miał w dodatku tak samo błache objawy jak twój brat. Może poduń mu do to przeczytania i tą męską dumę schowa w kieszeń.

Gość perdon
A w jakim wieku jest brat? Ja bym na Twoim miejscu powiedziała o tym rodzicom.

Gość Joaszka
no ja bym z pewnoscia nie nazwala go baba przez to ze mdleje i wydaje mi się ze żaden normalny czlowiek by tak nie pomyslal. Przede wszystkim to może sugerowac np.cukrzyce.niech lepiej pojdzie do lekarza.