Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa ciotka

Poznań Szpital ul.Polna

Polecane posty

Gość strachliwa ciotka

Czy któraś z Was rodziła lub miała cesarkę na Polnej ? jakie są wasze wrażenia po pobycie w tym szpitalu. Sama tam niedługo mam miec planowaną cesarkę i boje się(mimo że opłaciłam swojego lekarza) , bo za wiele pozytywnych opinii na temat tego szpitala nie słyszałam.....

Gość jakbyś była naprawdę ciekawa
to byś skorzystała z opcji szukaj

Gość wlasnie
ja rowniez nie slyszalam dobrych opinii o tym szpitalu niestety.wrecz bardzo negatywne.byc moze nie bedzie tak zle jezeli masz oplaconego lekarza

Gość młoda_Położna
miałam setki godzin praktyk w tym szpitalu, znam niemal każdy oddział i ich specyfikę. Szpital ogólnie bardzo dobry, wyposażony w dobrą wykwalifikowaną kadre... jednak personel nie jest zbyt miło nastawiony do pacjenta. lekarze ledwo pamiętają Twoje nazwisko;/ wszystko w rękach pielęgniarek i położnch. Wolałabym mieć tam swoją piel./poł. niż lekarza, bo to one się Tobą opiekują przez te kilka dni pobytu. a lekarz zbiera laury i się uśmiecha;/ ale tak to juz jest że wolicie dać kase lekarzowi żeby mowił ze wszystko jest dobrze i się uśmiechał. a tak naprawdę to piel./poł. odwala całą robote. To ona wykonuje wszystkie zabiegi pielęgnacyjne, to ona poda Ci wode, przyniesie podsuwacz, poda leki przeciwbólowe... szara rzeczywistość-kasa dla lekarzy;/

no ale co, wzięłabyś tą kasę? :o bo ja nie uznaję "napiwków" w zawodach związanych z medycyną... ja nie daję i nie biorę