Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaXXXXXXX

o co chodzi z testem ciążowym?????

Polecane posty

Gość kingaXXXXXXX

dziewczyny wczoraj robiłam sobie test ciążowy i wyszedł negatywny z czego się bardzo ucieszyłam bo jeszcze nie planuje maleństwa, zostawiłam go w pokoju na komodzie a teraz patrze i jest pozytyw....CIążA.........o co kaman......może za krótko wczoraj poczekałam na wynik ale pisało ok. 5 min a ja jeszcze po 10 a nawet 15 min. patrzyłam i był negatywny.

Gość kiedyś RER
Na wynik czeka się przepisowe ileś minut, a po odczytaniu test się wyrzuca! We wszystkich instrukcjach piszą, że obraz linii może się zmienić po dłuższym czasie od wykonania testu, ale to absolutnie nie oznacza "zmiany wyniku".

a ja sie mogę nawet założyć że ten test to pozytyw :P:P

Gość kingaXXXXXXX
zrobie jutro rano następny test i zobacze co i jak!!!!!. Mam 25 lat więc nie byłabym taką młodą mamusią!!!! a ten test przez przypadek zostawiłam na komodzie a dzisiaj sprzątam i taki szok.................swoją drogą ciekawa jestem czy to możliwe że po dłuższym czasie test reaguje w ten sposób???

Gość hsbc
ja tez tak mialam i okazalo sie ze jestem w ciazy...........wiec gratuluje

Gość vista
bravo odkryłaś moj sposob na oszukanie testu. Kiedyś wycielam taki numer mojemu bylemu ze mu w piety poszlo tzn.test przelezal kilka godz. i z negatywuemu sam zrobil sie pozytywem ale dalam gnojkowi popalic

Gość hhhhhhhhhhhhhh
ale jaja to tak mozna

Gość bububua
po dluzszym czasie niz 5 minut test moze zmienić sie z negatywnego na pozytywny ale to juz jest nie wazny wynik wiec z pewnościa nie jestes w ciazy autorko

Gość ttttttrrrrrrrrrr
pustaki z was