Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słona herbata

Jak poderwać kolegę na imprezie?

Polecane posty

Gość on z czrawtkowej imprezy
poderwiesz mnie na usmiech poderwiesz mnie na ciepłe słowa podrewiesz mnie na szczerosc poderwiesz mnie na ciało poderwiesz mnie na rozum poderwiesz mnie na słona herbate i słodkie paluszki ale pamietaj nie ide do łozka na pierwszej randce:)

Gość ot problem
uśmiechasz się do niego zagadujesz jesli zwroci uwage nakręcasz jesli nie daj sobie spokoj nic na siłe

No jasne niby proste i w ogóle. Tylko, że ja chcę jakiejś dalszej kontynuacji, a nie tylko flirtu na imprezkę ;) I żeby on nie zrozumiał, że jak się pouśmiecham i pogadam to po prostu jestem dla niego miła (czyt. dla kolegi). Aaaaaaa boję się czwartku.

wbij się w cos dzieki czemu zauwazy cię sposród tłumu jak tylko wejdzie, nie móie tu o pomaranczowych spodniach, a o czyms w czym uwazasz ze nawet ślepy zwrócił by na ciebie uwage, kumasz?:D no i bądz !100% kobietą, jesli jest singlem na pewno się zainteresuje:D jak trzeba bedzie podejdz flitruj baw się i smiej sukces murowany;;]

Gość
możesz np. ukraść mu portfel - wtedy będzie musiał ię z Tobą skontaktować :p

Neurosa1 świetne :P Może spróbuję, kontaktować to kontaktować, będzie się musiał spotkać. Nisziki niby kumam, ale jakoś nie bardzo wiem, co będzie tak na niego działało. Ale dobra coś wymyślę. Tylko kurde to jest kawalerka i jakoś nie bardzo będzie okazja zostać sam na sam, no ale może da się stworzyć jakąś okazję.

herbatko,Twoj urok osobisty ma na niego zadziałać;] kazda kobieta go ma,a szczególnie w obecnośći potencjalnego kandydata na chłopaka:D

Nisziki niby tak, ale ja mam znowu inaczej. Nie potrafię się wyluzować przy kimś na kim mi zależy. Próbuję wypaść jak najlepiej, no i różnie to wychodzi. Zwariuję do czwartku, a potem zwariuję jeszcze bardziej w czwartek.

Nisziki niby tak, ale ja mam znowu inaczej. Nie potrafię się wyluzować przy kimś na kim mi zależy. Próbuję wypaść jak najlepiej, no i różnie to wychodzi. Zwariuję do czwartku, a potem zwariuję jeszcze bardziej w czwartek.

Gość herbata ile Ty masz lat