Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciątkoo

Dziewczynki mam do was pytanie

Polecane posty

Gość dzieciątkoo

Pewnie macie dosyć nowych topików kobiet starających się o dziecko, ale nie wiedziałam do którego się podłączyć by uzyskać w miarę szybką odpowiedź. A mianowicie mam teraz dni płodne. Moje pytanie jak często powinniśmy się kochać żeby nam się udało począć dziecko?

12 x na dobę jak dacie radę. no chyba że bardzo chcecie to co godzinkę może być

Gość dzieciątkoo
proszę bez żartów pytam poważnie bo niewiem czy codziennie to za dużo, może co dwa dni może dwa razy dziennie

Gość dzieciątkoo
pozatym może poradzicie jakieś pozycje ?

Gość jak plodne to codziennie
a normalnie co 2-3 dni - wtedy jest duza szansa. Najlepiej zacząć 2dni przed owulacją - co 2 dni i pupą do góry potem leżeć:P)

Gość dzieciątkoo
można zgłupieć jedni mówią że codziennie inni że codziennie niedobrze bo plemniki nie dojrzeją

Gość Zgłupiałam do cnaaaaa
Ja pierdolę! Co to w ogóle za pytanie? Większej bzdury nie słyszałam. A więc tak, przepis na dziecioka: - bzykać się 5xdziennie, 2 razy w pozycji misjonarkiej, raz od tylca, dwa razy na jezdzca - jak sie chce splodzic chlopaka. - brać tylko z polykiem - nie przeganiac chlopa jak ma chcice na 5 minutek po stosunku - unosic zawsze nogi do gory po wytrysku (pamietac aby byl mocny i gleboko w srodku) - 5 minutek lezec pod koldra po akcji, aby zachowac cieplote ciala - - bron boze sie przez 1h nie kapac po stosunku, bo bedzie po ptakach - - duzo sie modlic, bo bez tego ani rusz pasi?

Gość jak plodne to codziennie
więć chyba co 2 dni, ale zaczac przed owulka.

Gość myyyyycha
mam pytanie dostałam na nie wiele odpowiedzi i licze ze teraz dostane takie ktore juz mnie w tym upenią otóż 3 tyg temu uprawialam z moim chlopakiem petting ja dotykałam go w intymnych miejsach on mnie równiez . trwalo to pewną chwile potem od zaczal dotykac mnie penisem w miejscu intymnym ale zaraz sie odesunelam po czym znow wlozyl mi palce do pochwy nie doszlo do wytrysku ani nie wlozyl mi czlonka do pochwy moje pytanie CZY MOGE BYC W CIĄŻY???!!! oboje bylismy mokrzy czytalam o tym plynie jedni mowią ze przez niego mozna zajsc w ciaze inni nie . zawiera on plemniki ale niby nie zdolne do zapoldnienia wiec jak to jest ? dodam ze jakies 2 tygodnie po pettingu dostalam plamienia nocą kilka dni pozniej okres ale nie jets obfity jak zawsze i nie mam az takich bóli i to mnie niepokoi objawow ciazowych nie mam nie bola mnie piersi ani plecy tylko od czasu do czasu mi sie odbija prosze o odpowiedzi

Gość dzieciątkoo
czemu się złościsz ja tylko zadałam pytanie . słyszałam że są pozycje, które ułatwiają drogę plemnikom. Pozatym staram się kilka cykli i zastanawam się że może coś robimy nie tak.Forum jest po to żeby się wygadać a jak Ci nie odpowiada topik to na niego nie wchodz

Gość dzieciątkoo
mycha uprawiając petting nie zajdziesz w ciąże

Gość dzieciątkoo
to nie jest takie proste jak się wydaje

Gość Zgłupiałam do cnaaaaa
A może się Tobie to wszystko tylko śni? Proponuje trochę wyluzować i przestać wypisywać dyrdymały na forum a dziecko się pojawi zupełnie jakby je bocian do kapusty wrzucił. I bzykaj się z facetem z przyjemności a nie chęci prokreacji.

Gość dzieciątkoo
zawsze się kocham z mężem z przyjemności.