Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek36

36-letni prawiczek ma przejsc pierszy raz !!

Polecane posty

Gość Prawiczek36

Witam. Chcialbym sie przylaczyc do dyskusji i spytac o jedna rzecz. Otoz jestem 36-letnim prawiczkiem i ksiedzem. Zreszta juz od dwoch miesiecy bylym. Nie pytajcie z jakich powodow zrzucilem sutanne. Poznalem miesiac temu kobiete i zaiskrzylo. Tyle ze zdaje sobie sprawe ze jesli znajomosc sie rozwinie to byc moze pojawi sie problem wspolnie spedzonej nocy. Przeczytawszy pare postow zaczalem sie zastanawiac czy faktycznie po latach - jak to mlodziez okresla - "jechania na recznym" dorosly mezczyzna moze miec problemy z kobieta? Chodzi mi rzeczywiscie o problemy z utrzymaniem wzwodu. Czy mam moze od razu isc do lekarza (seksuolog, urolog). Prosze o pawazne wypowiedzi. Dziekuje Aureolek

Gość _Misiek_
Myślę ze nawet w tym wieku, gdy prawiczek startuje do tego co w życiu najprzyjemniejsze to może mieć problemy z niepełnym szybko zanikającym wzwodem i wczesnym wytryskiem. Powodem tego jest właśnie "jechanie na ręcznym". Uważam że sam sobie poradzisz z tym, bo to wzajemne "zestrojenie się" wymaga czasu i życzę Tobie jak najlepiej. Obyś nie miał takich problemów o których wyżej pisałem. Jeśli coś jednak nie będzie w porządku to zawsze możesz się zwrócić do seksuologa. Tylko niech ten lekarz zechce Cię potraktować poważnie i zapisze właściwe ku temu leki a nie jakąś tam viagrę czy tzw. ziołowy koenzym Q10, bo zażywanie takich "leków" w tym wypadku mija się z celem.

Gość dziewica8383
szkoda ,ze ja cie nie spotkalam :).napewno poradzisz

Gość dziewica8383
chociaż w sumie nie, poczekam na Batmana.

Gość gość
Szukam kogoś na seksik teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksikualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksikualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki