Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kass 89

Zmierzch- wasze opinie

Polecane posty

Gość cucullka
ja nie lubię ksiazek ani filmow fantasy ale Zmierzch i nastepne czesci mnie bardzo ciekawily. Bardzo szybko przeczytalam wszystkie czesci bo tak mnie wciagnelo. Mayer tak bardzo realistycznie, tak doklanie opisala uczucia. Film jest duzo gorszy od ksiazki.

Och, jak nie jak tak? Co z tego, że wampir? Kobiety lubią niegrzecznych chłopców. No i te jego szarmanckie maniery, XIX wieczny sposób wysławiania się, na dodatek jest poliglotą, jest bardzo wykształcony, gra na pianinie, no i ponadnaturalnie piękny jest przede wszystkim:D Czyż to nie ideał? Teraz się śmieje, ale o to w tej ksiązce moim zdaniem chodziło. Żeby trafić do takich wrażliwych, romantycznych, mało wymagających od literatury kobiet:) Ja z wielką chęcią też bym w to popłynęła gdyby nie wspomniany styl Meyer, który mnie raził w oczy.

Gość blllondynka
moim zdniaem w dzisiejszym skomplikowanym świecie potrzebne jest wrażliwe, romantyczne i mało skomplkowane książki. No ale żeby nie wdawać sie w prowokację. Film-przerysowany- sceny z polowaniem na ludzi-brak w ksiażce, w filmie Bella byla zachwycona skakaniem po drzewach na plecach Edwarda- w książce zbierało jej sie na wymioty, i jesli dobrze pamietam to dopiero po przemianie zaczelo jej się to naprawde podobać. choć przyzwyczaila się chyba w 2 tomie. W filmie pdobal mi się dobór aktora do roli Edwarda. Jednak uważam że książki sa lepsze niz filmy.

Gość Zmierzch- wasze opinie
6

Gość moze byc;
;):)

Gość Dupa Belli
😍

Gość zmierzh zmierzch
;)