Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę sięwygadać i koniec

Opowieść mojego związku

Polecane posty

A wiec na poczatku bylo cudownie. On sie staral ciagle pisal smsy, dzwonil, ustalilismy, ze ja nie bede spotykac sie z kolegami, a on zk olezankami, ze imprezy wspolne jak cos. Niedawno jego pretensje, ze ja m uzabraniam wyjsc z kolezanka na herbate, ze on nie moze wyjsc na imrpeze... Stal sie oschly, pisal mniej. Stwierdzil ze te smsy sa jak meldunki i ze ja mu kaze je pisac. Skonczylam to.

Gość tuturututu
moim zdaniem dobrze zrobiłaś

A co robię nie tak, że mam pecha wm iłości?

Gość tuturututu
po prostu to nie twoja wina, nie znalazłaś jeszcze tego odpowiedniego, ale wiem po sobie, że faceta nie można ograniczać, bo im bardziej ty go ograniczasz, tym bardziej on ci się wymyka. a dlaczego nie możecie iść w trójkę na tą całą "herbatkę"?

Wiesz nie jest tak ze z Toba cos jest nie tak tylko musisz poczekac na TEGO odpowiedzniego faceta,z ktorym sie bedziesz dogadywac i bedzie mu baardzo zalezało a nie tylko na chwile :) Pamiętaj ze taka osoba czasem zjawia sie i mimo ze jest Ty jej nie widzisz (choc stoi baardzo blisko) a czasem po prostu zjawia sie calkiem niespodziewanie (sama cos o tym wiem )

Wiesz wg mnie dobrze zrobiłaś... Hmm.. może co chwile pisanie smsów nie jest dobre, ale po co mu koleżanki jak ma Ciebie? a tym bardziej postanowiliscie ze on nie spotyka sie z kolezankami a ty z kolegami... Ja bym na Twoim miejscu niczego nie zalowala... Idiota ; / Ja tez niedawno zostawilam faceta i nawet juz powoli odczuwam ulge, ale moj okazal sie wieksza swinia :o

Gość muszęsię wygada ć i koniec
Ale jak ja mam poznac tego odpowiedniego? Ciagle sie zawodze. Na poczatku jest pieknie, czlowiek mysli ze to ta osoba a potem :(

szczerze to ja powiem Ci tak poznałam faceta wzeszłym roku w sierpniu (zaraz po rozejściu sie z jednym typem) i było tak jak mówisz i wógole pieknie sms-y i rozmowy prawie cala noc. Teraz jesteśmy od miesiaca po ślubie troche sie zmieniło ale nie jest zle:) powiem szczerze kazdy sie zmienia tylko wazne zeby to nie było baaardzo drastycznie i w sposób który drugiej osobie nie odpowiada. Pamiętaj nie ma związków idealnych,idealny (choc i tak nie do końca) jest po wielu latach małżeństwa i to nawet nie tak do końca. Pamiętaj ze wszystko trzeba sobie wypracowac a nad czym, wartopracowac to kompromisy i umiejętność szczerej rozmowy :) Ale powiem też ze napewno znajdziesz tego odpowiedniego, wkońcu kazda go znajduje :)