Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czauder

Czy to zdrada????

Polecane posty

Gość Czauder

Jestem mężatką od 9lat,byliśmy bardzo udanym małżeństwem,mamy dwoje dzieci w wieku 8 i 6lat.Jakieś dwa lata temu mój mąż założył sobie naszą klase i tam odnalazł soją koleżanke,jak twierdził odrazu nabrałam do niej uprzedzenia,z pół roku temu przez przypadek nasi synowie się zaprzyjażnili i tak przez dzieci doszło do naszego spotkania,kiedy ją poznałam zmieniłam zdanie na jej temat,nawet jeżdziłyśmy razem na zakupy,częste kawy gril i tym podobne.Jej małżeństwo jest w rozsypce,jest bardzo chora zrobiło mi sie jej żal,chciała nawet się zabić,ale uswiadomiłam jej że ma dla kogo żyć bo ma 2dzieci,w trakcie tych spotkań zaczełam cos podejżewac,przy nadażającej się okazji wypytywałam męża,ale mówił że to bardzo dobra przyjaciólka,zrobiłam się bardzo zazdrosna i dociekliwa,i pewnego wieczu nie wytrzymał i powiedział,Kochanie Kocham Cię ale Ją też chce byc z tobą i dziecmi ale nie mogę o niej zapomniec,prze wszystkie lata naszego małżeństwa kochał nas obie,nigdy razem nie chodzili,poznali sie na weselu u wspójnych znajomych,wtedy nie bylismy razem,był na jej ślubie i podobno było mu przykro i nawet życzeń jej nie złożył.wczoraj znów się pokóciliśmy powiedziałam że ma się dobrze zastanowic nad tym co robi,i czy nic nie znaczą dla nie go te wszystki lata,mówi że chce żapomnieć o niej ale nie ma siły,sprawdziłam i dzwoni do niej codzinnie pisze smsy,powiedziałam mu też że nigdy nie zapomni jak bedzie sie z nią kontaktował,ona twierdzi że jak chcem to sie całkiem usunie bo to że jej rodzin się sypie to nie znaczy że chce rozbic moja.dzisiaj wruciłam z pracy,przeprosił mnie ,płakał mówił że nie wie dlaczego mi to robił że nie bedzie więcej dzwonił i że chce być ze mną i dziećmi,że przemyślał sobie wszysto.Po wczorajszej kłutni miałam ochote wsiąś w samochód i sie rozpierdzielic ale zabrał mi kluczyki.Mam nadzieje że szczeże to powiedział iże znów bedzie dobrze.

Gość współczuję
długa droga przed Wami by to wszystko poukładać.

niezbyt latwa sytuacja...ale daj mu troche czasu.....moze naprawde przemyslal i zrozumial ze to wlasnie na tobie bardziej mu zalezy!!!! rozumiem ze czujesz sie skrzywdzona..pewnie kazda kobieta by sie tak czula...przemysl jeszcze wszytsko sobie w spokoju...niech on tez ci da troche czasu...i wtedy zobaczysz!!!pozdrawiam

Gość masz trudną decyzje do podjęci
ale nie masz pewności że jak ta jego koleżanka rozwiedzie się to że on nie poleci do niej od razu jak do niego zadzwoni że jest wolna i nie będzie się przejmował tobą i dziećmi jak ty żeby dzieci miały ojca, moim zdaniem powinnaś od niego odejść jak on robi ci takie numery i skoro kiedyś ją tak kochał to teraz przecież mógł się z nią przespać nie wiesz tego.

mąż był z tobą szczery ale jeśli kocha Ciebie to będzie pewna granica w relacjach z tą drugą której nie przekroczy (i z tego widać że ona jemu też na to nei pozwoli)

Gość Czauder
Pomału,sobie wszystko prubujemy poukładać,widze że naprawde się stara,chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku:)

Gość Do Czauder
a możesz dać linka do zdjęcia tej kobiety?? Zobaczę jak wygląda i napiszę szczerze cz masz o co być zazdrosna. W sensie fizycznym, wizualnym. Możesz mi też wysłać na pocztę prywatną swoje zdjecie i napiszę Ci szczerze czy masz się czym przejmować. Jestem kobieta więc możesz być spokojna o jakieś upublicznianie fotki i tp.

Gość Czauder
jest zupełnym przeciwieństwem mnie ja jestem szczupła szatynką,ona brunetką i wszystko zostało jej po dzieciach duży brzuch i to jej kompleks i nie uważam zeby była ładniejsza odemnie,ale ma w sobie cos dzieki czemu świetnie się z nią rozmawia znałam ją pare dni, a czułam że moge powiedzieć jej wszystko i moze to ciągło mojego męża.