Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimikiss

jak spowodowac aby sie oświadczył??

Polecane posty

Gość gimikiss

jestesmy juz razem jakis czas. ja mam 25lat On 26. bardzo chcialabym sie juz chociaz zareczyc. troche razem przeszlismy. bylam w ciazy, niestety stracilam malenstwo. mial byc slub no ale po tych wydarzeniach wszystko sie odsunelo. chcialabym z nim jakos porozmawiac, ze bym juz chciala ten pierscionek chociaz ale nie chce go naciskac. nie wiem co robic :(

Jak będzie wspominał o wspólnym zamieszkaniu to powiedz, że nie ma mowy - bo to tylko po ślubie :P

Gość gimikiss
chyba nie dostane sensownej odp :(

A co moja jest bezsensowna? Ja tak powiedziałam narzeczonemu jak jeszcze nie byliśmy zaręczeni :P:D

Gość gimikiss
kurcze niby wspomniał kiedys, ze chce sie ze mna ozenic. ale to tylko slowa i nic dalej. a ja tak marze o tym cholernym pierscionku. jak czytam te wypowiedzi dziewczyn, ktore sa niezadowolone z wygladu pierscionka to im zazroszcze, ze wogole go dostały. bo ja chyba nie mam na co liczyc...

Gość nfhgdfgudjhbj
jak sie czyta twoje wpisy to sie wydaje ze bardziej ci zalezy na tym pierscionku niz na facecie

Gość gimikiss
nie to nie tak. kocham Go bardzo i chce z nim byc juz na zawsze.

Gość SLUCHAJ MNIE
a moze po prostu porozmawiaj z nim szczerze, powiedz ze jestescie juz w takim wieku ze myslisz o przyszlosci i takie tam :) i podpytaj go jak on sobie to wszystko wyobraza, jakie ma plany itd.

Gość sukienka
oj dziewczyno... co to za pomysły Ci do głowy przychodzą? rozumiem, że tego chcesz i na to liczysz ale sposobem go brać? jak będzie chciał to sie oświadczy, a branie go na sposób może Ci tylko zaszkodzić.

Gość gimikiss
poza tym wiem ze go stac. zarabia nie malo. ale bywa skompy, moze to tez powod.

Gość gimikiss
sukienka ale moze jest sposob. bede czekac naiwnie az mnie jakas ubiegnie. a ja nie mam pieniedzy zeby sobie na to pozwolic.

Gość gimikiss
nie porozmawiamy szczerze bo to za trudne. zreszta o czym. osmiesze sie tylko. ja chce jakos go tak podprogowo przekonac.

Gość gimikiss
wiem, ze kiedys mówił, że chciałby zaskoczyć. ze nie bede wiedziala kiedy co i jak. ale ja juz trace nadzieje na cokolwiek. moze to glupie ale jak patrze na kolezanki, ktore juz za mezatkami to im tak cholernie zazdroszcze. i nie chodzi o to, ze jak one wyszly za maz to ja tez chce. po prostu przychodzi taki momnt w zyciu, ze sie tego pragnie z calego serca. ehh jak mi smutno...

Gość smutek w oczach
ty sie mu oswiadcz:-) kup pierscionek i po sprawie:-) bedzie weselo i jakie wspomnienia:-)

Gość gimikiss
dzieki za podszywy, calkiem calkiem. ale ja nie jestem materialistka

Gość smutek w oczach
wesolo mialo byc:-)

Gość mamammamama
nie masz pieniedzy zeby sobie pozwolic na to zeby cie jakas ubiegla? sorry ale co do tego maja pieniadze? chcesz sie ohajtac zeby go usidlic, bo zalezy ci na jego pieniadzach???????

Badz dobrą dziewczyną. Nic więcej. Jak będzie chciał iść na piwo to niech idzie. Jak będzie chciał wrócić wcześniej do domu niech wraca. nie pisze? Nie pisz pierwsza! Daj mu potęsknić. Bądź wesoła radosna i pokaż że jesteś z nim szczęśliwa. nie rób mu jazd. Ale nie mów nic o ślubie. Wtedy się wystraszy. A po jakimś miesiący olej go. Wystarczą 2 dni. olewania spotkaj się z nim i na spokojnie powiedz mu, że potrzebujesz czegoś więcej, a on nie. reszta zależy od niego. ja własnie dziś rozstałam się z chłopakiem po mimo że jeszcze miesiąc temu planowaliśmy ślub.

Gość gimikiss
juz napisalam, ze nie jestem materialistka i nie zalezy mi na jego pieniadzach. to podszyw byl.

Gość iwona z tej strony
nie nooo, to jesto dno den z tym pieniedzmi. od razu widac o co ci chodzi.. zaostaw go, zasluguje na kogos lepszego

Gość xxx szerc
biedny facet :/ ja bym ci dal kopa w zadek a nie pierscionek

Gość SLUCHAJ MNIE
a to ok sorki:P ale mimo wszystko jesli tak ci na tym zalezy to powinnas sie go po prostu spytac czy planuje dalsze zycie z toba.

Gość gimikiss
iwona umiesz czytac? napisalam. ze to podszywy byly. ja mam swoja kase i mi wystarcza. nie zalezy mi na jego pieniadzach. nie po to jestesmy razem.

Gość gdsFWeraewtWG
kolejna zdesperowana na kafe a fuuuuuu

Gość iwona z tej strony
no jasne, ze ci nie zalezy, byle do oltarza a potem wszystko twoje

Gość boze chron mnie
przed takimi kobietami dziekuje ci panie z gory

Gość gimikiss
dobra. nie wazne nie bylo pytania. dzieki tym normalnym za normalne odp bo reszta to masakra.

Gość hdshdahdhashdah
to sie nazywa "Modli sie Pod figuroa A diabla ma Za skora" jak wyjdziesz za maz dla pieniedzy to pamietaj ze przed bogiem ta przysiega i tak jest niewazna!!!!!!

nie zgadzam się. Ja patrze na to kim jest mój facet. nie mam ochoty mieć kogoś po zawodówce rzeźniczej. Który przynosi marne 2tys do domu i śmierdzi mięsem i jest zmęczony, że nie ma siły na mnie popatrzeć. Niby kasa nie jest najważniejsza, ale dobrze jest jak jest. I kiedy zastanawiałam co dalej to oprócz tego, że myślałam że będzie mi z nim dobrze bo jest dobry i czuły i troskliwy to że jest mądry pracuje i studiuje i będzie w życiu mi też pod tym względem dobrze. Niestety On jednak nie chce być ze mną... Bo i tutaj link bo nie chce mi się drugi raz pisać http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4181680