Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimikiss

jak spowodowac aby sie oświadczył??

Polecane posty

Gość ubolewam
nad kondycja wspolczesnych kobiet

Gość sukienka
trochę infantylne to myślenie bo ubiec to Cię jakaś może i po oświadczynach. ale jak chcesz to proszę bardzo. powtarzaj, że już byś chciała, rób maślane oczy przy wystawach z pierścionkami. wyjścia będą dwa: albo zrobi to dla świętego spokoju albo da nogę. nie rozumiesz podstawowej rzeczy - tym bardziej będzie to potem mocniejsze im bardziej te oświadczyny wyjdą z jego inicjatywy, bo on tak chce, tu i teraz i jest pewien, że to już czas. nie chciałabyś wiedzieć, że zrobił to z własnej woli?

Gość hagshagshghagsha
dziwne ze sie nie boisz ze twoja prawdziwa twarz kiedys wyjdzie na swiatlo dzienne i wszyscy toba wzgardza, wszyscy!!

Gość gimikiss
dzieki wam za odpowiedzi, wezme je pod rozwage moze rzeczywiscie mam problemy 11latki pozdro

Gość gimikiss
11.08.2009] 20:04 [zgłoś do usunięcia] gimikiss poza tym wiem ze go stac. zarabia nie malo. ale bywa skompy, moze to tez powod. 20:05 [zgłoś do usunięcia] gimikiss sukienka ale moze jest sposob. bede czekac naiwnie az mnie jakas ubiegnie. a ja nie mam pieniedzy zeby sobie na to pozwolic. 20:06 [zgłoś do usunięcia] gimikiss nie porozmawiamy szczerze bo to za trudne. zreszta o czym. osmiesze sie tylko. ja chce jakos go tak podprogowo przekonac. TO SA PODSZYWY JA TEGO NIE NAPISALAM.

Gość gimikiss
11.08.2009] 20:04 [zgłoś do usunięcia] gimikiss poza tym wiem ze go stac. zarabia nie malo. ale bywa skompy, moze to tez powod. 20:05 [zgłoś do usunięcia] gimikiss sukienka ale moze jest sposob. bede czekac naiwnie az mnie jakas ubiegnie. a ja nie mam pieniedzy zeby sobie na to pozwolic. 20:06 [zgłoś do usunięcia] gimikiss nie porozmawiamy szczerze bo to za trudne. zreszta o czym. osmiesze sie tylko. ja chce jakos go tak podprogowo przekonac. TO SA PODSZYWY JA TEGO NIE NAPISALAM. TO JEST JEDEN WIELKI PODSZYW JA TEGO NIE NAPISALAM BO JESTEM TROCHE MADRYEJSZA I PONAD TO!!

Gość zal mi cie dziewcze