Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazka123456

zboczency

Polecane posty

Gość wazka123456

mam docyznienia z jednym takim i nie wiem jak sie od nigo uwolnic. czy ktos byl w podobnej sytuacji??

Gość 555-666-555
zboczeniec-zboczeńcowi nie równy:-DA ten Twój co robi?

Gość wazka123456
przesladuje mnie i grozi. poznalam go przez internet. bylismy ze soba 3 lata. on jest ode mnie duzo starszy. jak zaczynalam sie z nim spotykac to nie wiedzialam ze ta roznica wieku bedzie mi az takprzeszkadzala. zarwalam z nim. przez jakis czas byl spokoj...az do momentu kiedy dowiedzial sie ze mam juz innego chlopaka.

Gość niewiemcowybrać
No chyba zostaje tylko policja???:O

Gość wazka123456
powiedzial ze nas nagral i pokaze to co mam mojej rodzinie. to nie jest sex ale mimo to czulabym sie upokorzona. jak pojde na police to on to zrobi, a tego bym nie chciala.

Gość wazka123456
zjadłam jego kupę przyznaję się bez bicia 😭

Gość wazka123456
nie wiem czy to prawda, ze on cokolwiek nagral, ale nie moge przesac o tym myslec. no i nie chce ryzykowac. zarezykowalybyscie na moim miejscu?

Gość wazka123456
myslicie ze moi rodzice bardzo mnie potepia jak zobacza ze na filmie zjadlam jego kupę? :(

Gość wazka123456
czy ktos byl w podobnej sytuacji? prosze o niezwracanie uwagi na wypowiedzi osoby podszywajacej sie pod moj nick.

Gość 555-666-555
Dziewczyno to nie zboczeniec a psychol.Jeżeli nie załatwisz tego przez policję to pozwolisz mu na zastraszenie Ciebie.Zniszczy Ci życie nawet nie pokazując nigdzie tego filmiku.Nie daj się,walcz!A rodzinie sama powiedz-nie musisz zdradzać szczegółów.Uprzeć ich tylko,że ktoś ci grozi.

koniec z podszywami, prosze o pomoc!!! nie pojde na policje bo na tym filmiku sa straszne rzeczy nagrane, kupy nie jadlam ale obciagalam mu szalenczo z polykiem, moja babacia jak to zobaczy padnie na zawal 😭

Gość plelonka
jej biedactwo, idz koniecznie na policje! zjedzenie kupy to nic strasznego, ja tez to kiedys zrobilam jak sie wydalo powiedzialam prawde ze takiego dowodu milosci wymagal i mi wszyscy wybaczyli :(

ja nie zjadlam kupy ale obciagalam z polykiem btw, a taka kupa to smaczna jest? chcialam sprobowac ale sie brzydzilam

Gość 969 wazka
ktos mi ukradl nick. tego juz chyba nie ukradnie. nie chce mowic nic rodzinie bo z nimi mieszkam. nie sadze ze on mi cos zrobi. chce zebym do niego wrocila. nawet nie powiedzialam rodzinie ze sie z nim spotykalam - potepili by to ze wzgledu na jego wiek.

Gość 969 wazka
JAK SIE zaczenia nicki? chyba tak zrobie, bo nie moge nic spokojnie napisac.

Gość ksiazkowymol
Hmm u mnie tak mało fajnie jest z moim wujkiem(tzn. tak bardziej to jest były przyjaciel moich rodzicow wiec tak go nazywam) bo ja sie przyjaznie z jego corka i jak byłam mała (ok9 lat) to miałam z nim po nia pojechac do szkoły a on mnie merał bo udzie i zblizał sie ku kroczu..ja wtedy uciekłam na fotel a on za mna..ale na szczescie nic sie nie stalo..ale ostatnio gadałam z Ania(jego corka) o tym i sie okazało ze jak ona była mała i kapała sie w wannie to jej wlozył palec.Trzymamy to w tajemnicy bo ona nie chce zeby poszedł do wiezienia..ale ja mam ochote to powiedziec bo sie boje ze zrobi komus krzywde.Ale jak powiem rodzicom to tata go chyba tam zabije.No i nie chce tego robic Ani bo to jednak moja najlpesa przyjaciolka.

Gość 969 wazka
zalezy mi na tym aby rozwiazac ta sprawe bez zglaszania tego na policje. nie ifam policji. kiedys zgolisam tam pobicie i tylko mnie wysmiali. w mojej miejscowosci to tak dziala. nie chce sie wdawac w szczegoly

Gość ksaizkowymol
To jak ty moglas chodzic z tak duzo starszym facetem od siebie? W kazdym badz razie policja to jedyne dobre rozwiazanie..musisz sie przmoc.

Gość wazka 1234567890
ksiazkowymol - rozumiem cie. nie wszystko sie zglasza na policje. ten facet mnie nie molestuje fizycznie, tylko psychicznie. i z tego co wiem to nie jest pedofilem. koncze pisac bo nie wiem jak zaczernic nick, a ktos mi go bez przerwy kradnie. dziekuje za wszystkie rady i wypowiedzi.

Gość wazka 1234567890
dodam jeszcze tylko ze strasznie za nim tesknie, za tym wielkim penisem jak penetrowal moja szparke uuuuuuhm

Gość ksiazkowymol
Ktoś kto sie podszywa jest naprawde zalosny.. Wiesz co niby mozesz oskarzyc o gwalt ale to bylo za twoja zgoda czyli sklamalabys przed sadem a jak by sie dowiedzieli bys byla ukarana.Wiem ze sie boisz z ta policja ale moze jednak sprobuj 3maj się!

Gość gdzies tam
przez te podszywy fajny temat sie urwal!!!

Gość ksaizkowymol
Dokładnie, a dziewzczyna naprawde niefajny problem ma :/.Ludzie są chorzy doprawdy.