Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk w lesie

moje drogie przyjaciółki!!!

Polecane posty

"cholerka... czytrałem Twoje posty , sorry ale nie kazdy facet jest taka d**a jak Twój , wiec nie mierz wsztskich , Jego!!! miarą " Mój maz nie jest dupą, za to Ty pokazałes jakim jesteś.... Nie mierzę wszystkich, tylko CIEBIE "czas oddzielić facetów od chłopców !!" A ty kim jestes...? Bo tu powinna byc chyba trzecia opcja :O "sorry i nie bierz tego do siebie , ale jak ja mam doła to ide na siłownie , Tobie proponuje MARATON!!!!" Jakiego doła...? :D

Żal mi Twojego dzieciaka... zamiast się nim zajmować to za dupami latasz... wilk? słodzisz sobie... jesteś zwykły pies na suki.

POPROSTU SOLIDARNOŚĆ JAKNIKÓW!! a jaka ma być przyjaciółka..?? normalna żeby pogadać , jestem w obcym mieśćie i co..... , ta wy kobiety macie schize na zdrady!!!, a weile z kochanek to też żony, wiec nie ma co sie stresować !!! bo zycie jest za krutkie i , ma byc fajne !!!

Gość króutkie
krutkie ...

cholerka... zabolało??? sorry ale to nie ja skacze komuś do gardła, wiec nie oceniaj mnie ok! , a mze ma raka i za m-c umre!!, a moze zona mnie zdradza, a mo ze mam nieuleczallnie chore dziecko. Fora są poto aby pisać i czytać poglady innych a nie , jak to zawsze , zjeba...ć i dokopać , i sie tym podniecać !!!!!!!! a co do lady... , kochana , gdybys spotkała faceta z Twoich snów to bys zmiekła , i na nic były by Twoje deklaracje , jedna miloś i facet!!! wiec nie oceniaj!! ok !!! bo..... bo trzeba w zyciu szukac radośći a nie jadu i zawiśći noooo!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tgfhn
skoro masz nieuleczalnie chore dziecko to nie powód, żeby szukać przyjaciólki

człowieku z dzieckiem to takie hipotezy!!! , albo to , albo tamto, chodzi mi aby spojrzec na temat z wielu perspektyw!!! uffff , słabne , ide pod prysznic, zimny!! i wracam , mam nadzieje że sie tu ociepli!!!!

"cholerka... zabolało??? sorry ale to nie ja skacze komuś do gardła, wiec nie oceniaj mnie ok! , a mze ma raka i za m-c umre!!, a moze zona mnie zdradza, a mo ze mam nieuleczallnie chore dziecko." A dlaczego miałoby zaboleć...? Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Nie obchodzi mnie co ci jest, chociaż z tym chorym dzieckiem to przegięcie, ale przeważnie szuka się powodów do szukania przyjaciółki... Ps. ja nie najeżdżam na Twoją żonę, czy dziecko, wiec uszanuj to i jeśli chcesz pisz na mnie, nie na moją rodzinę. To, ze mój mąż dba o rodzinę, nie oznacza, ze jest dupą. Wręcz przeciwnie...

Wilk w lesie- a więc żona ma kochać tylko Ciebie a Ty możesz robić co chcesz i to ma być w porządku? Stąpam po ziemi twardo, nie ma na ziemi faceta któremu pozwoliłabym się tak traktować jak Ty postępujesz ze swoją żoną. Choćby miało mnie boleć zostawiłabym złamasa w cholerę bo mężczyzna który nie potrafi być wierny i kochać tylko mnie nie jest wart mojego czasu i moich uczuć. "Facet ze snów" nie zdradza. mógłbyś być najbogatszym , najinteligentniejszym i najprzystojniejszym mężczyzną na świecie... a w moich oczach i tak byłbyś śmieciem.

brum - może i nie wie, ale odpisałam tak, bo ten burak niepasteryzowany napisał do mnie: "a co do lady... , kochana , gdybys spotkała faceta z Twoich snów to bys zmiekła , i na nic były by Twoje deklaracje , jedna miloś i facet!!! wiec nie oceniaj!! ok !!! bo....."

bruuummm , przyjacielu!!! Lady..., wiec nie spotkałaś faseta swoich snów , bo bys wiedziala ze dlaniego możesz wszystko!!! a jak obiecałem mojej przyjaciółeczce gwiazdy z nieba , no i prosze od wczoraj można obserwować spadające na niebie!!! tzw łzy Perseusza!! http://www.wiadomosci24.pl/artykul/noc_z_gwiazdami_obserwuj_spadajace_perseidy_37800.html to wszysko dla niej!! dla żony buziak , slodkie rozmowy i igraszki w weekend, dla dzicka cały ja , ale Ciebie to boli!! dlaczego??? prosze nie wrzeszcz jak strażnik moralności , tylko zyj i pozwól życ innym !! a teraz jeszcze skocze sie ogolić ;)

Spotkałam ale znam swoją wartość. Powiedz żonie o swoich przyjaciółkach to się dowiesz co ona o tym myśli. Zobaczysz czy Cię kocha tak bardzo jak myślisz... albo raczej ile jej miłość jest w stanie przyjąć kopniaków, powiedz że nie zamierzasz z tego rezygnować! buhahahahahaha zobaczysz ile jest prawdy w tym co mówisz. Biedna kobieta po prostu nie wie z kim żyje.

Lady_Maggot - please!! daj spokój to juz jest niestrawne, czasami jad działa jako surowica , ale w twoim przypadku zatruwa Cie, sorry!! takie są fakty. ale prosze relax!!! oki?? pewnie jestes fajna itd, tylko masz za mało dystansy do zycia i relacji z innych ludzi. ja prosze OFF!!! nie spalaj sie tyle oki, to urodzie szkodzi!! ;)))

=_= kompletny brak refleksji nad własnym postępowaniem. Rób co chcesz chłopie ale wiedz że jesteś nie w porządku w stosunku do żony. Naucz się empatii.

Sweetie , wiem ze jestem nie wporzadku do żony , ale to MOJ!!! problem prawda!?! Tobie pozostaje zyc ze swiadomością ze gdziej zyje taki drań co zdradza żone:( , a teraz otwórz oczy i dowiedz sie że jest ich miliony!!! , smutne??? nie !!! trzba sie nauczyć żyć z taką swiadomością . oki??

eh mylisz się to nie tylko Twój problem... to też problem Twojej żony. Ogłaszasz się na forum to licz się z tym że będziesz oceniany. Ja wiem że jest masa takich ludzi jak Ty (tak, ludzi, bo kobiety też takie bywają) ale to nie znaczy że muszę to tolerować jak ktoś się z tym tak obnosi jak Ty. Ale wyobraź sobie... pomyśl... jakbyś się poczuł gdyby to Twoja żona tak sobie poczynała? Byłoby Ci z tym dobrze..? Nie musisz odpowiadać. Przemyśl to.