Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowna654

Dziewczyny co sadzicie o takim łozku dla 2-latka

Polecane posty

myślę, że dziecku sprawi ogromną frajdę :) ale cena podejrzanie niska.

Wszystko zależy od tego jak masz w domu. U mnie w zimę nie bywa zbyt ciepło i dlatego zrezygnowałam z kupna takiej kanapy. Ale ogólnie bardzo " bezpieczna " kanapa dla 2- latka. Daleko nie spadnie.

Gość cudowna654
W domu mamy cieplo ,mieszkamy w bloku,ocieplony i nowe okna.Mieszkanie male ,wiec mysle o czyms takim.

Ja bym się nie zastanawiała, zwłaszcza że cena niewielka. A taki 2-latek może ją szybko zniszczyć , to i żal nie będzie. Dla małych mieszkań faktycznie dobre rozwiązanie, bo są małe i lekkie.

Gość łożko bardzo fajne
i nie sapdnie z niego i co najwazniejsze nie zrobi sobie na nim krzywdy!a taie jak ktos napisał bo nie ma w nim nic specjalnego ja bym kupiła :)

Moim zdaniem lepszy jest klasyczny tapczanik ktory rosnie razem z dzieckiem, z ogranicznikami po bokach.

Gość wesola doniczka
Okropne. Postawi sie takie cos, obok namiot w misie, zasłonki w słoneczka, pościel w obłoczki, dywan w statki i juz mamy jarmark cudow. Nie wiem, dlaczego rzeczy przeznaczone dla dzieci zawsze musza byc takie paskudne i pstrokate. Przeciez można zrobic wesole, kolorowe rzeczy, ale żeby miescily sie w jakiejś gamie kolorystycznej, a nie wszystkie kolory tęczy

Gość kasiuńka
wiesz, to jest chyba sama gabka, bardzo niewygodnie sie spi na czyms takim

Gość walic kolory najwazniejsze
czy gabka jest dosc twarda, zeby okraglych plecow dziecko nie mialo

Spałam na takim i powiem, że całkiem, całkiem. Ale moja ciocia kupiła takie dla dwuletniej córki i ona nie chce na tym spać. P.S ten kolor jest okropny. Moja ciocia kupiła takie samo, jeśli chodzi o model, ale w jednolitej barwie.

Gość cudowna654
Niestety tapczanu nie moge wstawic , bo mamy jeszcze starszego syna i razem beda w pokoju. Racja tanie i zawsze mozna wywalic jak sie zniszczy. Co do koloru ,zawsze mozna wybrac jednolity.Pokazalam pierwszy link z allegro.Dzieki bardzo.

Gość minusem jest tez to
że nie masz schowka w łóżku na kołdrę i poduszki :/

Gość kasiuńka
a czemu nie lozko pietrowe??Ja dla swoich bede takie kupowac niedlugooo

Gość cudowna654
Schowek na posciel mam w lozku starszego syna.

Gość cudowna654
Dlatego nie pietrowe,ze starszy ma 12 lat a mlody 2 latka. Myslimy nad większym miekszaniem ,wiec chodzi mi cos na jakies 2 lata.

Gość wesoła filiżanka
Ja tez bym była raczej za łózkiem pietrowym, zawsze o takim marzyłam, jak byłam mala

Wcale sie nie dziwie ze dziecko nie chce na tym spac. Ja bym na gabce tez nie usnela, poza tym kregoslup nie moze miec miekko. Malo tego, dziecko bardzo sie przywiazuje do swojego lozka. Ale co tam... Po roku czy dwoch mozna wyrzucic na smietnik...

Gość cudowna654
Bez przesady z tym przywiązywaniem do lozka ,dzieci lubia nowosci .

W tym wieku lubia zmieniac swoje miejsce do spania??? Psychologia mowi co innego.

Przywiązanie do łóżka u dzieci- ja chyba śnię czytając taki tekst. Po tym śpimy na tapczanach, wersalkach i itp( przynajmniej ci z małymi mieszkaniami, to na czym śpimy na gąbkach z usztywnieniem pod spodem, tu usztywnieniem będzie podloga. Zapraszam do Ikea tam są podobne łóżka i można je wypróbować, są niczego sobie.

Gość cudowna654
Szikalam na stronie ikea ale albo ja nie umiem tam szukac albo nic podobnego nie widze.Jak mozesz to pokaz mi podobne lozko z ikea,bylabym wdzieczna :)

Byłam przed chwilą na stronie IKEA, ale również nie mogę jej znależć.Wiem jednak iż od kilku już lat są w ciągłej sprzedaży. Sama niejednokrotnie zastanawiałam się nad jej kupnem , nawet rok temu przed narodzinami mojego synka. Zwyciężyła inna kanapa z IKEA.,ze względu na temperatury panujące u mnie zimie ( na stronie IKEA nie ma również mojej kanapy a wiem , że jest w sprzedaży)

Gość cudowna654
Dzieki za dobre checi. Odwiedze ikea .A jak cenowo,moze pamietasz?

Ta z " gąbki" kosztowała gdzieś ok. 300 zł. Ta "moja" na stelażu i pojemnikiem na pościel kosztuje 500 zł.