Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...19.

co mam zrobic?to trudne

Polecane posty

Gość ...19.

Na początku zwiazku jak wiadomo motylki - on sie zakochał zabiuegał i to trwało z 6 mies. a 9 jestesmy razem... ale od 2 mies jest cos nie tak, tzn chyba wszystko moja wina bo mój facet jest tak jakby troche zimny... gdyz mu raz wygarnełam ze o mnie nie dba, ze jakas laska go podglada to mi on z tkestemze mu nie ufam, nie wierze nie kłocimy sie raczej no ale sie wkurzył ehh to było 2 mies temu. czyzby przez to teraz nie ukazywał mi uczuc? nie mówiła kocham tesknie i komplementów?;/chyba ze ja mu sie narzuciłam ostatnio i ciagle go wyznaniami zasypywałam. na codzien jest ok pisze jak minał dzien i takie tam... ale co mam zrobic? by facet napisał cos milego ehh :( wiem zraniłam go :( jak to naprawic? dodam ze jest on zakrecony ale wewnatrz wstydliwy... nawet buziaka mi nie wysle w esie jest tak jakby zimny ale jak sie wiodzimy cieszy sie i pokazuje swoje czyny jak mu to zalezy ... ale czemu facet który mnie nie kocha? nie mzoe powiedziec cos miłego?wyznania? wiem ze potrafi bo kiedys to robiłna okragło... prosze wypowiadajcie się, mam nadzieje, że ktos mi udzieli bardzo dobrej rady co i jak.

Gość ...19.
nikt ? :(

Gość co to za bełkot sie pytam