Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyhuycvu

ale mnie wkurza mój brat!

Polecane posty

Gość gyhuycvu

rzucił szkołę, nie pracuje, siedzi na dupoie i albo chodzi do dziewczyny albo przychodzą do nas, lkuzik do tego nic nei mam, ale on absolutnie nic nei robi w domu! ja sprzątam, gotuję, piorę i robię za kurę domową całej rodzince mimo że mam wakacje i mogłabym też sobie dorobić,a tu robię za friko. a on dziś poskarżył się mamie bo kazałam mu przy dziewczynie garnek po mleku umyć, co to od rana już stoi i przez niego tylko używany. i jeszcze rzucił "mogłaś sama umyć" no kurwa! a mama taka w nim zakochana, że oczywiście ja zjeby dostałam, że robię sceny przy jego dziewczynie, że nawet się nei zatroszczę a biedak obiadu nie zjadł.. no kurwa kurwa kurwa!

Gość i taka głupia umrzesz
znam ten typ

Gość Burza morska
Nie dziwie się, że Cię to wkurza :/

Gość ile on ma lat
a ile Ty?

Gość taka sobie zwykla ja
ja tez mam tak w domu-nie jestes sama:/

Gość oj ja znam ten ból
mój może i coś robi(tzn tylko odkurza jak się go poprosi) ale to ja jestem ta gorsza mimo ze jestem bardziej poukłada sprzątam itd.

Gość gyhuycvu
co ma za znaczenie ile mamy lat? jest młodszy ode mnie. teraz wysłuchuję od mamy, jaka to jestem niewychowana i jak to wygląda w oczach jego dziewczyny. a niech wie jakiego śmierdzącego lenia sobie bierze! mama to tylko jego stronę zawsze bierze, choć siedzi na dupie przed tv cały dzień i palcem nie kiwnie. a ja zapieprzam i wiecznie czarna owca :(

Do niedawna miałam dokładnie to samo. Co prawda mój brat pracował, ale też fajna prace za duże pieniądze- nie narobił się a zarobił, ale w domu to już nic nie ruszył, a jeszcze mojej pracy nie szanował. Przychodził z dziewczyną, naczyń nawciągali i ja zmywałam. ;] Na szczęście mam już spokój, bo mamusia przejrzała na oczy. :P

Gość oj ja znam ten ból
Ale spoko dziewczyny :D My sobie znajdziemy mężów itd :) a oni całe życie będą zależni od swoich żon, bo sami to by w brudzie zarośli :P a która kobieta to wytrzyma ? :D chyba żadna :P

Gość bo-to-norma
bo mamusie zawsze kochaja synusiow a córki maja w dupie

Gość autorka topicu wytrzyma
wytrzymuje z bratem, wytrzyma i z mężem.

Gość gyhuycvu
moja mama na oczy nie przejrzy, bo ona jest w chłopakach wprost zakochana, a mnie traktuje na zasadzie "marika posprzątaj kuchnię! przynieś pranie!" a jak zrobię wszystko to "idź do siebie, chcę sama pooglądać tv" ale to już odrębna historia... dobrze, że tata ma inaczej, bo bym się z nimi nawet na święta nie chciała widywać... rzuciłąbym to wszystko w cholerę i też nei robiłą nic, ale dom zarośnie brudem, a aż mi się ryczeć chce, jak gotuję obiad, a on przyjdzie, nasmaży sobie jaj, nagotuje mleka i kwadrans przed obiadem się naje, zostawi brudy i ma w dupie i wlezie do salonu uwali sie na czystej kanapie i siedzi do wieczora.

Gość masz na imię marika
? O rany, faktycznie matka musi Cię nienawidzić. Od początku :classic_cool:

Gość gyhuycvu
oj nie, ja będę żyć z kimś na warunkach partnerskich albo nawet mowy nie będzie o małżeństwie w innym wypadku.

Gość gyhuycvu
tak, bo moje imię tu kurwa aktualnie za sedno sprawy robi.

Gość oj ja znam ten ból
Autorka topiku wytrzymuje bo nie ma wyjścia zapewne :P

Gość gyhuycvu
brat jeszcze chce zebym po nim kupę w kiblu sprzatala no zgrozo! moze mam ja jeszcze zjesc?

Gość gyhuycvu
smacznego podszywaczu 🖐️