Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość opadam z sił

podajcie mi argumenty PRZECIWKO aborcji

Polecane posty

Gość ale pierdoly
DO NEFRE21 aty uważasz ze podanie postinoru to zabicie dziecka? no to gratuluje pustej pały i zatkaj sobie uszy watą zebys przeciągów nie miala

Gość a co z tym kobietami
które nie maja zadnej traumy po usunieciu ?? bo takich kobiet , jest naprawde duzo , wbrew nachalnej propogandzie srodowisk antyaborcyjnych??

Gość do ale pierdoły
zaraz pewnie wykocza tu znawcy i pojawia sie teksty w stylu " postinor= tabletak wczesnoporonna " :D

Gość do ale pierdoly
Jeśli ktos tu ma pusta pałę to chyba tylko Ty :) Tylko debile obrażaja innych w dyskusji. Czy ja cię nazwałam brzydko? Nie podobaja ci sie moje argumenty- masz prawo. Nie masz prawa obrażać innych w dyskusji.

Gość ale pierdoly
tak te co nie mają zadnej traumy po usnięciu albo po zazyciu pigulek , to wg niektórych na kafe trzeba tępić , bo nie sa bogobojne . A potem piszą " ło boze boze co to ja bym, nie dala zeby miec dzidzie , kurna fasolke , a taka szmaciora żre pigulki albo przerywa ciąze' , taki life takie realia POLSKIE KOŁTUNRSTWO

Gość do ale pierdoły
Dobrze, Ty masz swoje zdanie, ja go nie wysmiewam a ty prosze uszanuj moje. Chyba z kulturka troszke na pieńku masz. Najpierw wypadałoby poczytac o zasadach dyskusji zanim na kafe pluniesz jadem. Teraz to juz nawet nie masz pomysłów na argumenty więc wyskakujesz z ironia na innych.

Gość ale pierdoly
do NFERE21 , jezeli czuyjesz sie obrażona to klaniam ci sie do stop z przeprosinami ale napisałam dokladnie to co mysle

Gość Nefre21
Ok, masz swoje zdanie, jednak wypraszam sobie nazywanie mnie ''pusta pałą''. Nie wysmiewam też twoich argumentów i ich nie komentuje w ironiczny sposób. Masz prawo do swojego zdanaia a tu na kafe tylko wymieniamy argumenty.

Gość asadfadsa
Do tych, co sie mnie na początku pytaly, skąd wiem. O co wam kurwa chodzi? Ani nie napisalam, ze jestem przeciw, anie ze za. Ale chyba istnieje jakiś powod, dla którego np. w Niemczech przed dokonaniem aborcji należy obowiazkowo odbyć rozmowe z psychologiem. Nie napisałam, że ZAWSZE wystepuja wyrzuty sumienia, ale czesto. Poczytajcie sobie w jakiejs fachowej literaturze, zanim zaczniecie sie rzucac na prawo i lewo. Problem polega na tym, ze decyzja koniec końców jest nie partnera, nie rodziców, nie współna, tylko kobiety. i jak jej zacznie kiełkowac poczucie winy, to tak łatwo się go nie pozbedzie. Gdyby temat nie był kontrowersyjny, gdyby sie tak dalo łatwo powiedzieć - do tego punktu płód, od tego punktu dziecko - to by nie było tych wielkich i zazartych dyskusji na ten temat. I dlatego większosć kobiet, nie tych pyskujących po forach, ale tych, które przed problemem staja, nie sa wcale przekonane, czy to zwykłe usuniecie narośli, czy jednak powinny tę istotę traktować juz jako człowieka. I w zwiazku z tym - czy poddają się zabiegowi jak usuniecie pieprzyka, czy pozwalaja zabic człowieka. kurwa najfajniej to jak sie siedzi w fotelu i uwaza, ze zna się odpowiedź na wszystkie pytania swiata

Gość ale pierdoly
powiem krótko i na temat , nie życze nikomu być w ciązy z gwaltu i postawcie siebie w takiej sytuacji wejdzcie w tak zwane "buty" zgwałconej

Gość a co jeśli
ja usunęłam i nigdy nie płakałam z tego powodu, nie czuję się winna, nie mam mechanizmu zaprzeczenia, nie leczę się, nie mam depresji, potrafię o tym mówić normalnie? ukamienujecie mnie?

Gość asadfadsa
Nie, dlaczego mamy ukamienowac? masz szczęście, ze u ciebie taka reakcja nie wystąpiła. To, co zrobiłas, to twoja decyzja i mnie osobiscie nie interesuje

Gość ale pierdoly
ty lepiej uważaj bo obrończynie od cudownego ojca rydzyka znajdą Cie po IP , ona ma łuniwerstet mediów i dziennikarstwa i ma swoich szpionów lol

Gość Nefre21
Powiem Wam tak- ludzie są rózni, jedni maja takie zdanie, drudzy inne. Kłótnia nic nie zdziałamy. Jak ktos to chce to itak to zrobi, jego prywatna sprawa czy to zrobi czy nie i jak sobie będzie z tym radził. Ja jestem na nie, inni na tak. Swoimi argumentami moge na kogoś wpłynąć? Raczej nie sądzę.

Gość Nefre21
Dianka- gratuluję!!! :)

Ha, ja to mam juz "wychodowanego ploda " :D Kurde, nigdy na powaznie nie myslalam o aborcji, nie ma potzreby w moim przypadku :) bo np z gwaltu to co innego ( zgadzam sie ) a jezeli z wpadki to juz nie koniecznie :O

Gość do dianki
''wyCHodowanego ploda''- a może najpierw troszke nauki ortografii a nie dzieci robić??

Gość do dianki
''nie koniecznie'' niekoniecznie sie pisze oddzielnie! tak to jest jak się ortografie ma w dupie a huja w ... i tylko dzieci stuka

Cholera, jestem dyslektyczka ! Mam to wszystkim obwieszczac wszem i wobec? :O Troche zrozumienia dla mniej rownych :P

Gość asadfadsa
do do dianki - ależ z ciebie prymitywna i chamska istota

Gość ale pierdoly
wpadka to jest inna sytuacja. Wszyscy pewnie pamiętaja sprawe "Alicji 2000" , i niestety w tym przypadku uwazam ze ta pani nie miala do końca racji , miala ostrą wade wzroku i za każdym razem gdy zachodzila w ciąże domgala się legalnego usnięcia . Na pytanie dlaczego sie nie zabezpiecza odpwiednio odpowidala ze ma jakies alergi zresztą 'mgliście ' sie tłumaczyła , baba chyba nie uważala i sie odpwoiednio nie zabezpieczała

Gość do asadfadsa
hapaj dzidę istoto wyzsza!!!

Gość Prosty argument PRZECIW
A chciałabyś być wyskrobana????

w dyskusji nad takimi kwestiami jak aborcja, eutanazja czy kara śierci to jest pewna grupa gorących zwolenników w pelni za i porównywalna ilość całkiem przeciw. z nimi dyskusja nie ma sensu. ale z ludzmi wachającymi sihttp://www.joemonster.org/art/12156/_Nie_moge_ci_pomoc_jestem_koniem_ najgorsze z możliwych argumentów to te o wolności, moje ciało,o bogu itp itd/// zresztą ta tematyka nigdy nie była obiektem normalnej i konstruktywnej dyskusji...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować