Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jak romantycznie sie zrobilo....

Polecane posty

Gość Podam Ci jak się zdeklarujesz
Podam link jak zdeklarujesz że nie będziesz już więcej grzeszyć poprzez pożądanie kobiet

Gość podam CI jak się zdeklarujesz
Napiszę do Twojej matki że lubisz też kobiety Skierują cię do psychiatryka na badania

dziekuje slicznie za linka. to nie konfesjonal , nie nawracaj mnie. nie masz linka to spadaj :P

Gość Aeriane
Ależ nie ma za co :) mam nadzieję że coś się spodoba. Uwielbiam te piosenki, stąd właśnie powstał taki katalog i wracam do nich przy różnych okazjach, w zależności od nastroju.

Gość nie mieszkasz w pl
?? pytanie do depeche15

Gość a no bo ten klip z pliku
co podalas nie dziala w PL:) 🖐️

hm.. przepraszam, na wrzucie tego nie ma ... a innych stron nie moge ogladac. pytanie- czy moglby mi ktos przyslac te piosenke- joe Dassin- si tu n'existais pas bardzo prosze..

Gość Aeriane
Cieszę się, że Wam się podobają :) W moim profilu mam jeszcze drugi katalog, ale z polskimi piosenkami i taki mój mały eksperyment - życzenia dla mojego kochanego. Może się kiedyś przydadzą...

Gość pauluss
Michael Buble " Sway", to tez jest piekne

jak masz wiecej stron to prosze , podaj linka :) hmm... joe dassin ma takie romantyczne piosenki... az mi lzy naplywaja do oczu...

dzisiaj mam ochote na cos francuskiego. jakies propozycje? ps. sciagnelam sobie prawie wszystkiepiosenki z twojego profilu :)

Gość nhjbzfdkn
możesz sobie upać i tak jesteś nudna i nie staraj się na siłę zwracać na siebie uwagi :o

Gość Aeriane
Nie przejmuj się gówniarzami :) Bardzo się cieszę, że piosenki Ci się podobają.... Fakt, Joe Dassin jest cudowny, z jego utworów polecam jeszcze L'été indien. Jak przyjdzie mi coś jeszcze do głowy to napiszę. A tu masz linka do powyższego (choć nie w moim profilu) :D http://anesbellatrix.wrzuta.pl/audio/6uZhJxlvlfq/joe_dassin_-_l_ete_indien_original_version