Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kevin19

ahh te kobiety..

Polecane posty

Gość kevin19

Witamm.. mam 19 lat pochodze z niewielkiego miasta na ślasku chciałbym sie z wami podzielic moim problemem jakim sa dziewczyny. Przejdzmy do rzeczy – nie potrafie znaleźć miłości , wielu znajomych mowi mi ze szukam kobiety idealnej , a takich nie ma wedlug nich. Powiedzcie mi czy naprawde idealem jest dziewczyna piekna, z swietna figura, dobrze się ubierajaca, inteligenta, czuła, wierna, pochodzaca z dobrej rodziny ? Wiem ze to się może wydawac smieszne ale takiej kobiety oczekujee. Teraz pewnie myslicie ze jestem jakims idiota który naogladal się filmow z seksownymi i pelnymi wdzięku latynoskami i taka pragnie – jeśli tak to się mylicie. Nie chciałbym żeby to głupio zabrzmialo ale kobiety często nawet duzo starsze „garna się do mnie” , mam branie ze tak powiemm ale coz mi z tego!!! Miałem wiele dziewczyn , chyba az za wiele (takie szybkie związki po 1- 2 tygodnie) poczym dochodziłem do wniosku ze tej np. brakuje urody , ta jednak kiepsko się kocha, nastepna zas za duzo pije alkoholu itd.. i po prostu konczylem to. Czy ja naprawde jestem jakis pojebanyy .. ;/ jaki jest tego powod ? Najlepiej proszę o wypowiedzi kobiet.

Gość no jestes....
pojebany do potegi..idz sie leczyc..glupolu

o ludzie...a nie wiesz, że dla Ciebie piękne może być dla innych brzydkie?co rozumiesz przez piękną, czy dobrze się ubierającą?dobrze znaczy w mini czy na sportowo, w jeansy?o gustach się nie dyskutuje, a Ty masz pokochać ją a nie jej strój czy rodzinę z jakiej pochodzi?bo co znaczy z dobrej rodziny?ma mieć kupę kasy?

Gość kevin19
inni mnie nie obchodza, dla ma byc piekna nie dla innych. Jesli chodzi o dobra rodzine tzn. dobra wychowanie , dziewczyna powinna takze prezentowac cos ze soba- nie tylko poprzez wyglad lub wyksztalcenie ktore jest na papierku ale wlasnie dobre wychowania, maniery ktore nabywa w domu rodzinnym.

Gość ZachowujeszSieJakGówniarz
Nie...jestes malolatem, bo takie masz wlasnie do tego podejscie, czyli jak gowniarz. Twoi znajomi maja racje, tyle jest idealow kobiet ile mezczyzn na tym swiecie. I nim zaczniesz wymagac od innych musisz wpierw zaczac od siebie. Nastepnie-nie rozumiem jakim cudem 2 tyg. znajomosc mozna nazwac zwiazkiem...Pomysl czy nie jestes przypadkiem takim typem chlopczyka, ktory twoj wymarzony typ dziewczynki omija.

'Witamm.. mam 19 lat pochodze z niewielkiego miasta na ślasku chciałbym sie z wami podzielic moim problemem jakim sa dziewczyny. Przejdzmy do rzeczy – nie potrafie znaleźć miłości ' twoj problem: -jestes mlody -z malej miejscowowsci = nie masz porownania. milosc? hehe :P mi to brzmi bardziej jak wybieranie towaru w skelpie :)

Gość kevin19
prawie 70 tys mieszkancow powiedzmy w porownaniu do Katowic to jest wies

oj biedaki... gdybym była wolna moze i bym cie przygarnęła pod swoje skrzydła