Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena009899998

Niebolące piersi

Polecane posty

Gość marlena009899998

Witam wszystkie panie: Moj problem polega na tym ze 9 czyli w niedziele milam dostac okres ale do dnia dzisiejszego nie mam. Nie bolą mnie też piersi ani nic, mam tylko wiecej białego śluzu ale tak mam przed kazdym okresem. Niepokoi mnie to e go nie mam i nie bolą mnie piersi bo od kiedy pamietam mnie bolaly kilka dni przed okresem. Wspolzylam z chlopakiem jeszcze przed owulacja ale zabezpieczylismy sie prezerwatywa i nie doszlo do wytrysku wiec ciaza jest raczej nie mozliwa:). Dodam ze ostatnio sie stresowalam bo mialam zabieg chirurgiczny ktorego sie balam, dostalam na nim znieczulenie i mialam duzo powodow do nerwowo. Czy te sytuacje moga spowodowac opoznienie sie okresu? Pozdrawiam marlenka:)

Gość marlena009899998
uffff.... A co z tymi piersiami? To normalne ze czasami bolą a czasami nie?

Gość marlena009899998
I nadal nie mam okresu... Piersi wogole mnie nie bola, ale dzisiaj rano strasznie bolalo mnie podbrzusze ale przestalo. Miałam andzieje ze to @ ale nic nie ma... Jeju, bardzo się boje ze jestem w ciązy... Czy to mozliwe ze o stosunku przerywanym z prezerwatywa doszlo do zaplodnienia? Pozdrawiam :(

Gość Kiniabylam
Ciaza wykluczona!!!! a środki ktore mials zapenwe w organizmie typu znieczullenie itd tez dzialaja na okres wiec wyluzuj

Gość marlena009899998
Oj dziękuje bardzo za uspokojenie jednak @ nadal nie ma:(. I czuje sie normalnie. Dzisiaj wezme polopiryne i sie wykapie w gorącej wodzie... Może cos poskutkuje...

Gość marlena009899998
Co sadzicie? Warto siemeczyc z ta polopiryna i goraca kąpielą? Pozdrawiam