Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina101

Jak rozpoznać oszusta

Polecane posty

Spotkała mnie ostatnio dziwna rzecz. Podjechałam sobie spokojnie pod market na parking kiedy zaraz po zaparkowaniu podbiegł do mnie mężczyzna trzymając się za rękę i krzycząc że go w tą rękę autem uderzyłam kiedy on na pasach jakieś 150m od tego parkingu przechodził. Powiedział że albo wezwie policje albo mu zapłacę 200zł. Przeraziłam się bardzo, bo jesłi chodzi o pasy o których on mówił, to znajdowały się zaraz za zakrętem więc jechałam bardzo powoli i dobrze pamiętałam że nikogo na nich nie było. Ale że tego dnia byłam zmęczona, uwierzyłam mu i powiedziałam że jest mi przykro i nie mam tylko pieniędzy i tylko mogę mu dać tyle co na lekarza. Ale potem jak on poszedł to zaczełam się zastanawiać, dobrze pamiętam że nikogo na tych pasach nie było, a poza tym czy jest możliwe żeby osoba idąca wolnym krokiem został uderzona w nadgarstek bez rozjechania którejś lub obu nóg? Potem dowiedziałam się że w innym mieście był taki przypadek gdzie oszust pozorował wypadek żeby bez policji ściągać od ludzi pieniądze. Czy to możliwe że mnie spotkało coś podobnego??? No i co najważniejsze - było gorąco, obydwie szyby otwarte całkowicie i jak możnaby było takie "zderzenie" przegapić jadąc wolnym tępem??? Czy mieliście już podobne sytuacje??? Ja tylko żałuję że wtedy na policje nie zadzwoniłam bo może wtedy by nagle uciekł. Ech...

Gość wyglądałaś na frajera
:classic_cool: