Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala iskierka

samotna w zwiazku

Polecane posty

Gość mala iskierka

Czuje sie czesto samotnie.Polozylam dziecko o 22,myslalam,ze wypijemy herbate,pogadamy.On mowi,ze idzie spac... Od jutra ma znowu nocne zmiany :( Teraz mial 4 dni wolnego i chyba nawet nie pomyslal,ze moglibysmy sie kochac.Juz nie wiem,co mam myslec,tak mi smutno.:(

Gość ja tam magikiem nie jestem
kochanki raczej nie ma, bo by byl calu happy do wszystkiego, raczej jakies doly chlop ma... Zrobcie cos razem, badz mila.. wytrzymaj tak pare dni, potem spytaj co mu jest, potem spytaj czy jeszcze Cie kocha...:)

nie wyglada mi to na prowokacje, odpowiadacie na tak bzdurne i wymyślone tematy, a nie zauważacie prawdziwych problemów autorko ile macie lat i jaki staż związku? skoro wspomniałaś o seksie, to zapytam, jak czesto go uprawiacie?

Gość mala iskierka
Mam 35 on 40. Jestesmy razem prawie 3 lata.Ostatnio tydzien temu.

i przestancie do cholery zasmiecac topiki takimi emotkikonami, tzn. ich ilością, bo nie da sie normalnie wejsc i przeczytac co czlowiek pisze 😡

Gość mala iskierka
Raz na tydzien raz na dwa to chyba malo. Czuje,ze wtedy sie oddalamy.Przychodza mysli,ze moze kogos ma...

Gość mala iskierka
Nie wiem moze jak sie starac. Jestem zbyt niepewna w tym zwiazku. On mial na poczatku naszej znajomosci bliskie kontakty ze swoja Ex. To powoduje,ze ciezko mi pierwszej okazywac ochote na sex. Jestesmy juz dwa lata razem. Jednak tamto wciaz tkwi w mojej glowie. Ona do mnie wydzwaniala i opowiadala jak dobry sex mieli. On mi mowil,ze ona jest zazdrosna. No tak, ale faktycznie spotykali sie na poczatku naszej znajomosci,o czym dowiedzialam sie po fakcie. On jakby nie mogl sie zdecydowac,a mi mowil,ze tamto zakonczone.:( Rzadszy sex budzi wiec zaraz moje watpliwosci.Znowu wracaja zle wspomnienia.:( To moze glupie,ale jak mamy sex to czuje sie kochana. Jak nie to czuje sie odrzucona.