Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

chodzę po ścianach

Polecane posty

tak się zakręciłem w życiu że wszystko jest już możliwe:_

mnie czeka albo samobójstwo albo wariatkowo niema 3 wyjścia to już jest kwestia tygodni:_

mam ciężka depresja i pewnie jeszcze kilka innych chorób psychicznych nie wiem co mam robić dalej ze sobą, moje życie emocjonalne nie istnieje a zawodowe to dno bez przyszłości, nawet nie wiem jak sobie mógłbym pomóc

po pierwsze nie uzalac sie nad sobą :O wyjdz gdzieś do ludzi a nie :O z takim podejsciem to sie nie dziwie że depresja gwaranotwana :O

nic nie daje jak się nie użalam nad sobą jak wychodzę do ludzi to jest jeszcze gorzej a jedyne co mi sprawia przyjemność to granie w pokera:-

wiekszośc powie że to nałóg a nie pasja mam 21 i myślę że to najlepszy wiek na śmierć bo będzie jeszcze gorzej

Gość zmsutnasamotna
nie jesteś sam, ja mam ostatni etap depresji, inne choroby i tylko jakiś cud powstrzymuje mnie przed samobójstwem, raz spróbowałąm i mnie odratowal...

Depesja to powazna sprawa ale nie bierze się sama z siebie znajdz fundament swojego nastroju, czy wiesz co sprawilo ze tak sie czujesz??

niema żadnego fundamentu to całe moje życie wzięte do kupy sprawia że tak się czuje nie istnieje już dla mnie ratunek za daleko w to wszystko zabrnąłem :(:(

nic konkretnego podejrzewam że przez ostatnie 5-6 lat nie rozwinąłem się poprawnie jako człowiek :(

Gość a jeżeli
A w tego pokera to grasz amatorsko czy za kasę.?

Gość a jeżeli
Jest jedno takie zaklęcie ale nie wiadomo czy na Ciebie podziała; " chłopie, czas wziąć się w garść" :)

Gość a jeżeli
Hmm.... jak mniemam, narobiłeś sobie niezłych długów i stąd te myśli samobójcze?

ale przecież pisze że to nie o tego pokera chodzi:( tylko o mój zjebany charakter w pokera to jestem na plus i to nawet całkiem ładnie:-

Gość a jeżeli
No to o co chodzi z tym charakterem? Jesteś psycho..-socjo.. czy innym patą? Czy masz depresję, fobie społeczną czy inne draństwo?