Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada nie wypada

Jak mu to dać do zrozumienia żeby nie mówić wprost

Polecane posty

Mój problem przedstawia sie tak, chciałabym przekazać mojemu mężowi powiedzmy jakąś swoją fantazję i jak to zrobić. Licze na jakieś pomysły od was w jaki sposób to zrobić. Od razu mówię że nie chcę mów mówić o tym bezpośrednio. Nie mam z tym problemów ale chodzi o to że jak mówię mu to albo chce się zabrac od razu do tego gdzie już nie ma tego efektu zaskoczenia, kiedy na przykład chcę żeby mnie wziął z zaskoczenia, albo odkłada wykonanie tego na ... no nie wiem na kiedy bo w końcu zapomina i znowu muszę go namawiać i schemat podobny jak poprzednim razem. Raz mu zostawiłam kartkę to ją przysypał jakimiś gazetami :o i raz mu napisałam w przypomnieniach w telefonie nastawiłam na konkretną godzinę ale to też przecież się spodziewałam.

Gość kola kao
to ja tez sie przylacze bo nie mam zielonego pojecia jak to zrobic by choc przez chwile przeczytal w myslach ;) jak zaczne o nakierowywac, rzucac aluzjami to i tak wychodzi na to, ze kieruje jak ma byc :O a co to za radosc jezeli 'spontan' wyglada jak na 10 minut przed tym owym spontanem mowie mu jak bym chciala by bylo :O

Właśnie kola kao o to mi chodzi ze chcę spontan a no własnie jak mu mówię to albo sie bierze od razu do roboty albo zapomina albo wcale. Myślałam o tym żeby liściki zostawiać w bardziej widocznym miejscu, nie wiem na monitorze przykleić ale do nas czasem przychodzą jacyś znajomi z uczelni i jest z tym problem. może w koperte zapakuję :D.

Dziewczyny - przeczytajcie, czego wymagacie od swoich facetów: "jak to zrobic by choc przez chwile przeczytal w myslach" - no z całym szacunkiem jak ma to zrobić? Zrobi to "w taki sposób" - to będzie cały czas się zastanawiał, czy Ci dobrze, czy Tobie to odpowiada. Nie powiesz mu wprost - będzie się zastanawiał (taki to już facet jest - może się Wam to nie podobać, ale taka jest prawda). Według mnie - możecie powiedzieć swoim - w rozmowie, po której wiecie, że przez dłuższy (kilka - kilkanaście godzin) nie ma szans (z powodów "niezależnych") na seks co lubicie/jak byście chciały - wszystkie możliwości. Jeśli facet jest kumaty - zapamięta sobie "cały zbiór". Teraz tylko pozostaje "w odpowiedniej chwili" tak się zachować, żeby wiedział, co z tego zbioru "użyć". Oczywiście - powinien te zachowania modyfikować. Ale przynajmniej będzie wiedział w jakich obszarach się poruszać (np. czy w danej chwili ma być ostro, czy łagodnie itp.).

Ale ja nie wymagam żeby czytał w moich myslach, bo to niemożliwe, mówię tylko ze juz mu mówiłam i efekt był taki że albo chciał się od razu brać do roboty albo zapominał chyba o czym mówiłam. Mój chyba kumaty nie jest :o.

Gość Ktoś taki
Facet jest prosty w konstrukcji i trzeba bezpośrednio rzeczowo komunikować oczekiwania. Tak już jesteśmy skonstruowani.

ja np. wczoraj: bzykalem sie, lezelismy na boczku, kochalismy sie. i zawsze mialem ochote mocno chwycic ja za wlosy, tak ze odchyli glowe... ale jakos nie bylo okazji jej o tym powiedziec, wiec najlepszym sposobem jest jej nakrecenie, jelsi jest podniecona wszystko sie jej spodoba :)

Gość paul x
Temperament albo się ma, albo się go nie ma. Dla Was, kobiet, są momenty, kiedy chciałybyście, żebyśmy Was wziąć z zaskoczenia, dla nas, jest reszta czasu, kiedy nie macie na to ochoty.