Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polakowa

rocznica ślubu

Polecane posty

Gość polakowa

wczoraj była nasza 8 rocznica ślubu,zero odzewu, życzeń ,po prostu nic .i chyba już nic nie chcę .smutne to moję małżeństwo ,gdyby nie dzieciak... nie ktoś napisze mi coś miłego ,bo dzisiaj też niestety jest dzień ,dzięki

Gość o mamuniu
zygac mi się chce bo zezarłam kluski z mlekiem ;] Ale dobre było. Cos miłego.?? Witam cię serdecznie :)

Gość LUBIE 22
Nie smuc sie. Pamietaj, ze dla kazdego swieci slonce 🌼

Gość polakowa
dzięki mamuniu,kurczę trzeba jakoś żyć. pamięta żeby się nażreć ,nachlać,wysrać a nie pamięta o rocznicy ślubu,kawał chama

Gość o mamuniu
no.! A tera sie nie martw ;]

Gość polakowa
staram się nie myśleć o tym ,zajęłam się sobą,no ale powiedzcie po huuj to małżeństwo jak tak naprawdę go nie ma ?za to jest dzieciak i wszystko kicha ,kopnełabym huuja w rozporek już dawno,obraził się ze nie gram pood jego muzykę ,no qrwa a co to ja niewolnica isaura ?

Gość polakowa
zobaczcie dzień prawie minął i dzisiaj tez nie zadzwonił ,kij mu w ...

Gość goscinnieja
do takiego słownictwa to nikt by nie tęsknił....nawet desperado

Gość Babcia Helenka
Polakowa - a mąż pamiętał o poprzednich rocznicach ? Stawiam 1/100 , że nie. Faceci tacy już są ! Nie ma co rozpaczać - ich móżdzek jest taki malutki, że zapamiętanie kilku dat / urodziny, imieniny, dzień zakochanych, dzień kobiet, rocznica ślubu/ jest dla nich nielada wyczynynem. Tak to już jest :D Uszy do góry A za rok trzy dni przed rocznicą - przypomnij Mu - mówiąc - "kochanie czy pamiętasz, jak 9 lat temu byliśmy szczęśliwi ? " Albo - "Misiu, 9 lat temu to o tej porze już btrwały gorące przygotowywania do naszego ślubu i wesela ...pamiętasz jak to było..." Sukces murowany ! :D

Gość polakowa
w moim domu ani przy mnie i dziecku nikt nigdy nie wypije alkoholu,jak nie jest w stanie sprostać moim warunkom to wara.przez alkohol mam właśnie spieprzone małżeństwo,pierwsza wóda ,my na drugim miejscu

Gość polakowa
krokodylowy idź popływać może się ockniesz.czasy niewolnictwa i posłuszeństwa skończyły się ,