Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mecenas32

Materializm wrogiem szczerej miłośći

Polecane posty

Gość robieme krecheeee
Mecenasie, podpisaliscie z zona intercyze????

Gość a ja mimo
zasobności mojego portfela mam cię Mecenasie nadal i nie przerwanie za nudnego pajaca :)

Gość Mecenas32
do agi w - nie musze ci nic udowadniac chcesz to zapraszam do kancelarii , moze zrob mi test :) smieszna dziewczynko z kompleksami to nie jest forum prawne - a intercyzy nie podpisywalem bo nie mialem na co uwazac bo nie posiadalem zbyt wiele czytaj ze zrozumieniem- dramat jak ludzie sa zawistni i tepi - pozdro dla normalnch a zawistni niech zdychaja z zazdrosci dalej

Gość Mecenas32
Oczywiście że podpisałem!! To ja tu nadstawiam doopy. Mam już rozjechany odbyt jak wiadro strażackie od tej harówy. Nie pozwole żeby w razie nieporozumień moja żona dzieliła ze mną owoce mojej ciężkiej pracy. P.S. Teraz też mieszka w piwnicy ale pozwalam jej zjeść jeden posiłek dziennie.... nie wiem czy to nie za dużo.... jak myślicie?

Gość no i widzisz
Hej Mecenas 32 a teraz już nie przynudzaj, weź tego mopa i zacznij sprzatać tą kanciapę bo za chwilę przyjdzie łaskawca-chlebodawca i dostaniesz joby za używanie kompa pod jego nieobecność.;)

Gość piszesz jakbys zarabial
jakies bajonskie kwoty:O

Gość robieme krecheeee
sam nie podpisales, a uwazasz ze inni powinni:o a wiesz, ze wtedy kiepsko mowic o wielkiej milosci, wtedy wlasnie jest MATERIALIZM (nie przecze, ze czasami to jest dobre wyjscie) poza tym zapewniam, ze jesli dojdzie u Was do rozwodu to tez bedziecie sie bij i ponizac za kazdy "kes majatku" 🖐️

Gość Mecenas32
bajonskie sumy jesli juz napoleon to powiedzenie wprowadzil przy okazji ks.warszawskiego - nie to nie sa bajonskie sumy bo to warszawa i duza kancelaria ale moglem nie mowic o zarokach bo to polska i niektorzy moga miec problem z zasnieciem dzis wspolczuje wam ale znam ludzi co zarabiaja jak pewnie niektorzy z tych co na mnie jada po 2 tys i sa szczesliwi bo maja poukladane w glowach - Boli ze ktos ma wiecej wiem wiem znamy to dobrze w polsce

Gość jest taki klawisz
na klawiaturze. Shift się nazywa, nawet dwa razy występuje, jak się bardzo postarasz to znajdziesz, wieże w ciebie, poza tym spróbuj poszukać przecinka, to taka kreseczka malutka, powodzenia nieuku

a ja zostawilam swojego bogatego chlopaka dla chlopaka biednego, bez samochodu, kasy, frimowych ciuchow itd 5 lat spotykalam sie z gosciem z tak zwanego dobrego domu - bogaci rodzice, piekny do, samochody itd sam moj eks pracowal w super firmie i swietnie zarabial jego wnetrze za to bylo biedne, biedak po prostu, oprocz pieniedzy nie mial mi nic wiecej do zaoferowania moj obecny facet pochodzi z biednej rodziny, jest wyksztalcony ale ma bogate wnetrze, jest czuly, kochajacy, delikatny, doslownie ideal! nie mial wtedy samochodu, oszczednosci, markowych ciuchow i wszystkich mega szpanowskich zabawek teraz jestesmy malrzenstwem i wszystkiego sie sami dorabiamy, od zera gdybym nie odwolala slubu z tamtym mieszkalabym teraz w pieknym domu, otoczona pieknymi rzeczami ale bylabym bardzio nieszczesliwa i samotna...

Gość Mecenas32
bajoński bajonski... czekaj czekaj coś mi świta to ten od napoleona, tak, już wiem, piłem kiedyś napoleona o smaku bajonskim, piłem go z ekipą filmową, wiecie, czasem trzeba się zategować z ekipą że niby ich lubie żeby lepiej pracowali, ale to durne kmiotki są

Gość Mecenas32
tempolu zobacz jak piszesz sam a jak sie wyksztalcisz jak ja to pogadamy narta :) haha jade do sadu a wy wyladujcie sobie kompleksy - celowo napisalem wszystko bo wiedzialem ze zaraz masa materialistow sie bedzie realizowac na tym poscie tempe kretyny sami sie osmieszyliscie zrobcie teraz analize swoich zachowan i odpowiedzcie na pytanie czy jestem malym zawistnym buraczkiem z kompleksami - a ja odpowiem tym tematem tak jestes ale mozna to zmienic powodzonka :)

Gość Mecenas32
narta narta

Gość pewnie że można
to zmienić, ty tego dowiodłeś, jesteś teraz dużym zawistnym buraczkiem z kompleksami, gratuluję sukcesu :)