Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaardzo smutna

nój facet zostawił mnie po 7 latach

Polecane posty

Gość gość
ja ostatnio przepłakałam 2 noce, ze sobie nie poradze ze nie dam rady ze tego nei przezyje..... a własnie ze dam, skoro mam byc sama do konca zycia to bede ale przez faceta płakać nie warto niech sie w du...pe pocałuje przez lewe ramie

Gość juula
mnie 3 dni temu zostawił facet po 7 latach. nic na to nie wskazywało mieszkamy razem, pracujemy on jest moim szefem teraz traktuje mnie jak trendowata a tydzien temu byłam jeszcze jego ideałem. przez koleiny miesiac bedziemy jeszcze w tym tkwili bo mieszkamy i pracujemy za granica. steram sie udsawac twardą ale rycze w poduszke wiem ze nie spotkam juz tak wartosciowego facetaczuje ze to rozstanie to moja wina bo moze nie traktowałąm go dosc dobrze. chce umrzec

Gość gość
Jestem z dziewczyną od przeszło 3 lat. Ona jest ode mnie rok młodsza, ja mam 25 a ona 24 lata. Na początku większość znajomych mi ją odradzało z różnych względów, ja jednak postanowiłem zaryzykować. I nie żałuję chociaż zdarzały się problemy. Mieliśmy poważny kryzys, kiedy to ona mnie zostawiła. Zamówiłem wtedy rytuał na http://urok-milosny.pl i ją odzyskałem. I jak na razie wszystko układa się miedzy nami dobrze.

Gość gość
7 lat to kupa czasu.jestescie oboje dorosli, jesli wasz zwiazek bylby na powaznie, w ciagu tych lat wzielibyscie slub.domyslam sie ze ty chcialas a to on nie chcial lub odwlekal.widac jak jestes do niego przywiazana, a on nie odpowiadal taka sama miloscia. z pewnoscia cierpienie niewyobrazalne, wiem jak to jest nie spac i nie moc zmusic sie do jedzenia, z tym ze w moim przypadku to poszlo w nieco innym kierunku, ale nie wiem co bedzie dalej

Gość gość
Mnie kobieta zostawiła po 7latach ,i juz 5 rok jestem sam ale tylko dlatego ze ostatnie miesiące były dla mnie koszmarem będąc okłamywanym oszukiwanym itp. Drugi facet w którym sie zabujała tak jej namieszał w głowie ze byłem zły w jego oczach i jej , ze ją biłem itp kłamliwe historie ,doszło jeszcze do tego ze miałem jej dać na ślub kase ,bo jej sie nalezała za te krzywdy ,wyzywała mnie ze mnie pobija itp pogróżki,nie żeniłem sie bo nie czułem tego ,była mi bliska ale widziałem po jej rodzince co to będzie taka jak mamusia i cała rodzinka . Do autorki po jakims czasie ci przejdzie kazdemu przechodzi zycie to nie tylko ta druga płowa :))

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.