Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez motywacji_

Mam wszystkiego dosc

Polecane posty

Gość bez motywacji_

nie mam juz sily na nic! na szukanie pracy (szukam pol roku i nic) na umalowanie sie, na wstanie z lozka, wszystko jest dla mnie bez sensu, po co to robic? dla kogo, nie mam motywacji ogolic nog, ani zjesc po prostu totalny dol i zadnych perpektyw:(

Gość imadelko
a skąd takie nastawienie?

Gość zawsze bądź sobą
ile ja bym dał żeby się tak ponudzić chociaż tydzień :)

Gość bez motywacji_
skad? nie wiem, z tego ze zycie mi rzuca klody pod nogi, nic nie wychodzi, nic sie nie udaje, nie mam znajomych, ani zadnego zycia towarzystkiego, robie co moge by poprawic swoja sytuacje,a dostaje jeszcze gorsze baty po tylku

Gość bez motywacji_
do Zawsze badz soba - to co robisz na kafe? bo myslalam ze tu to sie tylko z nudow przesiaduje

Troche szczegółów, z pracą może coś poradzimy...:) Kiedyś zaangażowałam się w poszukiwanie pracy dla koleżanki i wyszperałyśmy. Powiedz, czego szukasz i jakie masz kwalifikacje:)

nie mam motywacji ogolic nog," no nieeeeeeeeeeeeeeeee ......... wszystko zrozumiem .... ale żeby nog nie golić :P

Gość bez motywacji_
jem kupe - dla mnie to norma:)

Gość bez motywacji_*
*Spadaj podszywiee Spacja bez przesady, szukam pol roku, umiem obslugiwac internet, a wszystkie portale z ogloszeniami mam w jednym palcu, wiec dzieki za oferte pomocy, problem jest w tym ze pracy nie ma! a wyksztalcenie mam wyzsze,skonczylam filologie ang, plus staz pracy 2 lata jesli to cos zmienia, po prostu kwestia szczescia, jesli w obecnych czasach jest po 200 kandydatow na jedno miejsce

Może więc zacznij od czegoś małego...Rozumiem, że szukasz etatu, ale jeśli takowej pracy nie ma, może skusisz się na umowę zlecienie. Ja też jestem humanistką i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy. Po anglistyce szukają trenerów, lektorów w wielu szkołach językowych ;)