Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

Zrobimy sobie TEST!

Polecane posty

1. 19 lat 2. kobieta 3. bezrobotna:O 4. 16lat 5. zależy od sytuacji:) 6. wierna jak pies:) 7. całkowicie mi wystarcza;) 8. tak. 9. wszystkie marzenia na bieżąco spełniane 10. stringi, figi, jakieś śmieszne w misie, serduszka itp, ale koronki też zazwyczaj czarne 11. ani jednego włoska 12. ehm..

Kasiunka! Jestem cyckowa ekspertka ;) 75 B w zasadzie nie isnieje. Masz taki rozmiar jesli ; na wdechu masz ok 80-85 cm pod biustem( to szeroka klata lub pulchna kobita. Rozmiar liczy sie co dwa cm wiec miedzy biustem a a prawidlowo ustalonym pod masz 4 cm? czyli dwa cm odstaje Ci biust od klatki patrzac biekiem ( 2cm jeden cycek i 2 drugi?) 95% kobiet nie potrafi dobrac rozmiaru biustonosza. Rynek jest zalany bezuzyteczna bielizna. Tylko kilkanascie sklepow w polsce ma prawidlowa rozmiarowke.

Aby Cie osmielic - jestem posdadaczka najpopularniejszego rozmiaru czyli biust sredni i nosze rozmiar 65g ;) I wiem ze brzmi to jak ogromny cyc ale to jest cos co nieznajacy sie nazywaja b/c . miseczki leca do M :) zreszta to swietny prezent - kupic dziewczynie prawidlowy rozmiar biustonosza ;) bedzie w szoku ;)

1. 30stka 2.Kobieta 3. Siedzi w domu nic nie robi ( czyt zapier..ol przy dwojce dzieciakow ze nie wiem w co rece wlozyc) 4.19stka 5. dzisiaj tak, jutro inaczej 6.wierna do wyrzygania 7.- 8. nie 9.mam wszystko bo wszystko potrafie powiedziec 10. najrozniejszą 65 G 11. dzisiaj tak , jutro tak ;) farbuje - najczesciej na czerwono 12. Znam i lubie

kaska zmierz sie scislo na WDECHU pod biustem i w miekkim staniku i podaj mi wymiary. Ustale Ci rozmiar. Tak po znajomosci ;) 75B to koszmar jak to slysze ;) Za mala miska rozgniata biust na boki.

Gość Roberti
Madusiu nietrzeba się bać wpadki, nie zabezpieczacie się?

madusia ;) ja mam juz dwoje i tez mysle o tym ze trzecie to juz za duzo szczescia. Okazuje sie ze to nie mija ;) ale piguleczka do porannej kaweczki i zyje sie dalej ;)

super:) zapraszam jeszcze! ale poki co, kobiety wszystkie straszie wierne... a ciekawe bo topik obok jest o tym jak macie kochankow:) no al eprosze wypisywac ankiete, bo bedzie bardziej prawdziwa

Gość Emma_26
1) 26 2) kobieta 3) w pracy 4)18 5) ostro 6) raczej wierna ;) 7) mhm 8) nie zawsze 9) o trójkącie 10) 80 D, czarna, biała, kolorowa 11) pasek 12) nam, lubię, dopieszczam

Gość ertertertetrert
1) ile macie lat - 28 2) mezczyzna/kobieta - kobieta 3)w pracy/ bezrobotna-y - praca 4)kiedy stracilas dziewictwo (mezczyzna wiadomo o co chodzi -17 5)lubisz teraz ostro/romantycznie - ostro 6)zdradzasz/jestes wierny,a - wierna, ale skorzystalabym z okazji gdyby trafił się jakiś zabójczo przystojny facet, co nie znaczyłoby że chcę kończyć swój związek 7)czy partner wystarcza? - tak, chociaz ma dla mnie zbyt delikatną urodę i czuję tęsknotę za facetem z ostrymi rysami twarzy 8)czy zawsze masz orgazm? - powiedzmy w 80% przypadków(łechtaczkowy) 9)o czym marzysz w seksie?? - zbiorowym gwałcie 10) jaka nosisz bielizne zazwyczaj (kolor, rozmiar, typ) - 85D, najchetniej czarna, koronkowa 11) czy sie golisz na dole (pasek, zero, cos innego?) - przez 8 lat na zero, od roku w pasek 12) czy znasz swoje cialoi sie sama zabawiasz? - oczywiscie że tak

Gość do 30stka
jestem chętna- jeśli możesz to mam prośbę- ustal mi rozmiar biustonosza, mam z tym problem - no tak po uprzejmości :)

Gość miska zupy
1) 22 2) kobieta 3) studentka :O 4) 16 5) i ostro i romantycznie 6) wierna 7) wystarcza 8) w 99% przypadków 9) chwilowo nie posiadam żadnych niespełnionych marzeń 10) 60F wszelkie przezroczyste koronki, czarne, czerwone, brązowe, kremowe, różowe,... 11) prawie na zero 12) tak

Gość bellissimaaaaa
1. 28 2. kobieta 3. od niedawna bezrobotna 4.18 5.ostro 6.wierna, ale mam ochotę na zdradę :O 7. hmm chyba nie (jw) 8. nie, łechtaczkowy tak 9. o innych facetach, o brutalnym sexie - wyzwiskach, ciągnięciu za włosy, klapsach itp 10. najczęściej czarna 65E 11. trójkąt, pasek, czasem zero 12. of kors, codziennie :P

Gość niebieski__
... bellissimaaaaa rozmarzyłem się ;-) prawdziwa Sunia...

Gość mj nbj
1) 23 2) kobieta 3)w pracy 4)18 5)lubisz teraz ostro/romantycznie - obydwa 6)zdradzasz/jestes wierny,a 7)czy partner wystarcza? tak 8)czy zawsze masz orgazm? nie 9)o czym marzysz w seksie?? o odrobinie brutalnosci do kobiet pytania 10) jaka nosisz bielizne zazwyczaj (kolor, rozmiar, typ) czaernaczerwona biala, koronka, rozmiar 42 E 11) czy sie golisz na dole (pasek, zero, cos innego?)pasek 12) czy znasz swoje cialoi sie sama zabawiasz? tak

Gość Emma_26
Coś nie czaję tych stanikowych rozmiarów. Całe żecie były 70, 75... A,B,C,D... a teraz jakaś rewolucja się dokonała!? Tylko 2 tygodnie byłam na urlopie :(