Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helokity_13

Jaki powinnam mieć wzrost??? Prosze wejdzcie. PIlne.

Polecane posty

Gość helokity_13

Hej. Mam 13 lat po wakacjiach ide do gimnazjum. Jestem dziewczyną i mam problem mój wzrost wynosi 158cm czy to nie zamało. Waże 40 kg (wiem troche dużo). I powiem jeszcze że nie miaąłm okresu jeszcze co też mnie martwi. A moje piersi maja rozmiar AA. Błagam odpiszcie czy ze mna jest wszyskto ok. I ile wy mnieliście w moim wieku. Dziękuje za wszyskie odpowiedzi jakich uzyjecie. :)

Twój wzrost zależy od tego jak wysocy sa twoi rodzice. Taki prosty wzór na wzrost dziecka to: ( wzrost ojca + wzrost matki+13 cm) / 2 To że nie masz mięsiaczki nie jest jeszcze powodem do niepokoju, gdyż może sie ona pojawić do 16 roku życia i jest to w normie. Z punktu widzenia wzrostu to nawet lepiej jeśli jeszcze nie miesiączkujesz, zwykle miesiączki oznaczają zahamowanie tempa wzrastania i już się powoli ten ostateczny wzrost ustala.

To jakaś ściema z tym wzorem. Mi wyszło, że powinnam mieć 1,84cm wzrostu, a mam 1,68 :(

Gość na żadne wzory nie patrzcie
wzrost to kwestia indywidualna, wpływa na niego geny, spodósb zycia, dieta. W sumie wszystko po kolei. Ja mam 23 lata i 160 :p

Gość tirellaaa
jha mam 13 lat 169cm wzrostu i waże 42kilo, baaardzo chciała bym mieć 160cm wzrostu