Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahahahaha

7 tygodniowe niemowle ma.........

Polecane posty

Gość ahahahahahaha

rozmiar 74 cz to nie za duzo ??? Piszcie bo martwie sie o moje dziecko . WSzyscy mi mowia ze jset bardzo duzy....

Gość gosianica
nie przejmuj sie jest dobrze :) mojej corce dzisiaj na szczepieniu sieyki centylowej braklo ;)

Gość ahahahahaha
bardzo szybko mi rosnie caly czas wyrasta z ubranek. 2 tyg temu zamowilam na allegro ubranaka na rozm 68 ale widze ze wyrasta i dzisiaj zamawiam rozm 74 :( . On rosnie w zastraszajacym tempie moze dlatego ze daje mu mleko modyfikowane NAN 120 - 150 ml co 3h. Co Wy na to jak to jest z Wasszymi dzieciaczkami. ❤️

Gość dfghj
Twoje 7 tyg ma 74 cm a moje 12 miesiączne 78 :D:D Duże maleństwo masz. A ile miało przy porodzie ?

Gość dfghj
mój miał 57 cm i 4 kg

Gość ALE DLUGI JEST
CZY DUZY BO TO ROZNICA JESLI JEST GRUBASKIEM TO MOZE TROCHE ZA DUZO JE ALE JESLI TO KWESTIA DLUGOSCI TO PRZECIEZ NOG NIE POOBCINASZ

Gość gosianica
dzieci rosna bardzo szybo nie wiadomo kiedy :) moja cora ma 16 m-cy i 87 cm wzrostu przy wadze 12,08kg

Gość dorka_67
rozmiar rozmiarowi nierówny... mój 6-miesięczny synek nosi rozmiary od 68 do 82. To podobnie jak z naszymi rozmiarami raz jest to M , L a nawet XL

on też nosi od 74 do 80 teraz na 68 już na niego nic nie wchodzi.....może ma więcej cm, ale mierzę na podstawie przewijaka, u lekarza bylismy poltora miesiąca temu....

Gość ahahahah
jak sie urodzil to wazyl 3600 i mial 58cm . Teraz wazy 5.5 kg ale nie wiem ile ma wzrostu ale jest "dlugi" Napszcie czy powinnam sie martwic.

wybierz się do jakiegoś specjalisty z dzieckiem najlepiej do neurologa, koniecznie, ja myślę, że to nic takiego ale sprawdzić nie zaszkodzi, pediatra Ci nic nie powie bo nie jest specjalistą.... To ty powinnaś zdroworozsądkowo podchodzić jeśli Cie to niepokoi to sparwdź idąc do lekarza....

Gość ahahahaahaa
po Waszych wypowiedziach widze ze mam bardzo wyrosnietego synka :( bardzo sie martwie o niego bo chyba wszyscy wiedza jak otyle dziecko ma przerabane w szkole :( Moj Boze on ma dopiero 7 tyg a nosi rozm polroczniaka !!! Dziewczyny co robic ? Nie bylismy jeszcze u pediatry bo mam wezwanie dopiero na piatek.

Gość ahahahaha
a czemu akurat do neurologa ??? Jka myslicie co moze byc powodem tego ze on tak szybko rosnie??? Dodam ze my z mezem jestesmy wysocy ja 176cm maz192cm

nie przejmuj sie,mojej siostry synek tez tak szybko rósl.ma 5 miesiecy i juz ponad 80 cm,choc juz wolniej rosnie.u niego bardziej waga broila bo byl ciezki,wazy okolo 10 kg ale przez ostatni miesiac przytyl 600 g a urosl 8 cm.Dzieci sa rozne i w pewnym momencie twoj maluszek przestanie tak szybko rosac.

Gość ahahahahahah
dzieki bo juz sie zamartwialam nawet do meza zadzwonilam... :D zobacze co mi pediatra powie w pitaek