Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkaSabrina

powroze kilku osoba

Polecane posty

Gość wrozkaSabrina

wpisujcie imie i date urodzenia z godzina

Gość ja sobie chce tak
marta 29.01.1991r 21:45

Gość akurat dzis
akurat dzis sa moje urodziny Paulina 12 08 88 godzina 3 z minutami nie pamietam mała byłam ... a pytanie czy w moim otoczeniu jest osoba z ktora stworze stały zwiazek??

Gość bardzo mądra osoba
kochana wróżko! Pisze sie OSOBOM a nie osobą

Gość wrozkaSabrina
akurat dzis sa moje urodziny Paulina 12 08 88 godzina 3 z minutami nie pamietam mała byłam ... a pytanie czy w moim otoczeniu jest osoba z ktora stworze stały zwiazek?? droga Paulino odpowiedz brzmi: tak w Twoim bliskim otoczeniu jest osoba z ktora moglabys stworzyc staly zwiazek.. i jest ona blizej niz sie spodziewasz, wystarczy sie rozejrzec :) dziewczyny wpisujcie pytania!!

Gość olka808080
07 09 80 czy doczekam sie dziecka jak tak to kiedy??

ja(agata)29.09.1989 on(piotr) 29.05.1986 napisz co czeka nas w niedalekiej przyszłosci? kiedy wyjade zagranice? o ile wogolw wyjade..

Gość paula666
Pailina 07,04,1994r. 10.45

Gość akurat dzis
wrozkaSabrina akurat dzis sa moje urodziny Paulina 12 08 88 godzina 3 z minutami nie pamietam mała byłam ... a pytanie czy w moim otoczeniu jest osoba z ktora stworze stały zwiazek?? droga Paulino odpowiedz brzmi: tak w Twoim bliskim otoczeniu jest osoba z ktora moglabys stworzyc staly zwiazek.. i jest ona blizej niz sie spodziewasz, wystarczy sie rozejrzec dziewczyny wpisujcie pytania!! TO MI WROZKO POWIEDZIALAS DUZO W TYM TEMACIE. :):) A CZY TEN FACET MI PRZEZNACZONY?? CEZARY 15 08 78 PAULINA 12 08 88

Gość paula666
Czy nadchodzacy rok szkolny bedzie dobry ?

Gość wrozkaSabrina
ja(agata)29.09.1989 on(piotr) 29.05.1986 napisz co czeka nas w niedalekiej przyszłosci? kiedy wyjade zagranice? o ile wogolw wyjade.. w nidalekiej przyszlosci czekaja was maly zmiany.. na lepsze, dalej bedziecie razem i to jeszcze przez wiele lat.. za granice powinnas wyjechac na poczatku nowego roku 2010..

"powinnam wyjechac" czy chodzi ci o to ze dajesz mi rade ze powinanm wyjechac poczatkiem 2010 czy poprostu twierdzisz ze w tym czasie wyjade?

Gość wrozkaSabrina
ewelina 6.04.88 czy moj partner do mnie wroci? tak wroci, ale nie na dlugo.. po jakims czase znow sie rozstaniecie Czy nadchodzacy rok szkolny bedzie dobry ? musisz napisac imie i date urodzenia

Gość zanuaria
kiedy wyjdę za mąż? 4.09.74

Gość Gwiezdziste niebo
Marlena 01.10.1988 godzina 7.35 (ale tej godziny nie jestem pewna) Czy w przyszłości uda mi się zajść w ciążę szybko czy będę się długo starać?

Gość kassssiula
Witam, Kasia 24.11.1983r. godz. ok. 9 :00-dokładniej nie znam niestety. Chciałabym wiedziec czy w niedługim czasie uda mi się wreszcie stworzyć kochajacy, zdrowy i udany związek/ Chciałabym takze wiedziec czy spotkam kogoś nowego czy też byłaby to osoba która juz wczesniej znłam (znam). Serdecznie pozdrawiam i licze na szczerą wróżbę.

Gość wrozkaSabrina
"powinnam wyjechac" czy chodzi ci o to ze dajesz mi rade ze powinanm wyjechac poczatkiem 2010 czy poprostu twierdzisz ze w tym czasie wyjade? nie.. poprostu twierdze ze wyjedziesz w tym czasie..

Gość ulaulaula
ania 24.11.1980 Co z moją pracą i czy osiągnę stabilizację finansową? Dziękuję

Gość aase
eee ta wróżka to jaja sobie robi

Gość paula666
Paulina 07,04,1994r. 10.45 Czy nadchodzący rok szkolny bedzie dobry ? CZy pomyślnie zdam egzaminy?

Ania 20.06.1989 ktory kierunek bylby dla mnie lepszy: techniki dentystyczne w szkole 2,5 letniej czy ekonomia spec. zwiazana z nieruchomosciami w wyzszej szkole gospodarowania nieruchomosciami? ( chodzi mi o to czy udaloby mi sie skonczyc w terminie i jak z zarobkami po tym by bylo i czy odnalazlabym sie potem w pracy)

Gość wrozkaSabrina
zanuaria kiedy wyjdę za mąż? 4.09.74 za ok 2lata powinnas wyjsc za maz Marlena 01.10.1988 godzina 7.35 (ale tej godziny nie jestem pewna) Czy w przyszłości uda mi się zajść w ciążę szybko czy będę się długo starać? raczej zajdziesz w ciaze bez wiekszych komplikacjii..bedzie dziewczynka kiedy do mnie wroci? w niedalekiej przyszlosci.. gora za kilka miesiecy, ale bedzie to nietrwale i niestabilne Witam, Kasia 24.11.1983r. godz. ok. 9 :00-dokładniej nie znam niestety. Chciałabym wiedziec czy w niedługim czasie uda mi się wreszcie stworzyć kochajacy, zdrowy i udany związek/ Chciałabym takze wiedziec czy spotkam kogoś nowego czy też byłaby to osoba która juz wczesniej znłam (znam). Serdecznie pozdrawiam i licze na szczerą wróżbę. za rok na lato poznasz merzczyzne w ktorym sie zakochasz.. stworzysz z nim naprawe udany zwiazek.. bardzo szybko urodzisz dziecko a co za tym idzie wyjdziesz za maz ania 24.11.1980 Co z moją pracą i czy osiągnę stabilizację finansową? Dziękuję w obecnej branzy nie uda Ci sie za wiele osiagnac.. radze zmienic jak najszybciej prace Paulina 07,04,1994r. 10.45 Czy nadchodzący rok szkolny bedzie dobry ? CZy pomyślnie zdam egzaminy? tak, ten rok bedzie zdecydowanie dla Ciebie dobry.. egzamin zdasz z duza iloscia punktow. Dostaniesz sie do wybranej przez Ciebie szkoly..

Gość zanuaria
hehe! Dzieki "wróżko", ale juz jestem bardzo szczęśliwą mężatką ;)

Gość wrozkaSabrina
a mozesz mi jeszcze napisac kiedy wyjde za mąż? przypominam : ja(agata) 29.09.1989 on (piotr) 29.05.1986 najprawdopodojniej bedzie to za 2 gora 4 lata

Gość alinkas
przeciez od razu widac że jajca sobie jaks małolata na wakcjach z was robi