Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniówka5555

jak szybko rośnie niemowle?

Polecane posty

Gość wrześniówka5555

Właśnie kompletuje wyprawke dla dziecka. zastanawia mnie jednak fakt jak szybko takie niemowle rosnie. podostawalam juz kilka paczek pieluch w rozmiarze 4-9kg i nie wiem czy beda pasowac na takie malenstwo wg usg corcia ma wazyc cos ok 3.5kg. kupowac mniejsze pieluszki czy te beda pasowac? jesli sa za duze ile kupic mniejszych tzn jak szybko beda one dobre miesiac dwa?

Gość jejjfnjnsdnf
kup chociaz paczke dwojek, na pewno sie nie zmarnuja, a po nastepne zapasy wyslesz meza przeciez nie mieszkamy na pustyni

moze nie kupuj mniejszych,ewentualnie jedna paczke dla noworodka a te 4-9 to szybciutko beda Ci potrzebne. Ja mialam tylko jedna paczke z najmniejszego rozmiaru a potem kupowalismy wieksze,wlasnie te 4-9, teraz ma 5.5 miesiaca i uzywa pieluch 9-20 kg. Nie ma co sie sugerowac do konca waga, bo wazna jest tez budowa dziecka, czy dane pieluchy sie sprawdza, zawsze mozesz dokupic na biezaco

Gość dziecko rosnie bardzo
szybko, a pieluszki 4-9kg beda dobre na 3,5 kg dziecko od razu, chyba ze urodzi sie mneijsze, moje dziecko najmniejszych pieluszek uzywalo ok mca ale urodzil sie 2,9kg