Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wi82

najlepszy okulista w Bialymstoku - pilnie potrzebny!

Polecane posty

doradzcie dobrego specjaliste z Bialegostoku. mam duza wade wzroku, astygmatyzm i rozwarstwiajaca sie siatkowke. musze znalezc dobrego lekarza, zanim calkiem przestane widziec. prosze o pomoc!!!

Gość Ivi..........
Ja chodzę do dr Andrzeja Mikita a gabinet nazywa się AUGON przy Lipowa 20/18 - wejście w tą uliczkę co jest na rogu antykwariat , poczytaj na jego stornie http://www.augon.pl/profil.html gość na codzien pracuje w szpitalu na oddziale okulistyki cena wizyty 80 zl albo 70 - jak zarezerwujesz wizytę przez maila :-) w cenie są wszystkie badania. Jak się zdecydujesz to zarezerwuj sobie ok 30-40 minut na wizytę bo tyle mniej więcej trwa bo naprawdę bada i dobiera okulary bardzo dokładnie. Ja jestem zadowolona a byłam juz u wielu bo tez mam duzą wadę -6

Gość mondiii
ja byłam u Mikity, ma dużo sprzętu.Polecam, choć są takie opinie u optyków, że przesadza z dokładnością przy dobieraniu szkieł do okularów.

Gość gość
Spróbuj na Różanej, mojemu synowi pomogli. Chociaż nie daj im sie namawiac na zakup okularów na miejscu, dużo taniej jest je dostać w internecie. Sam kupowałem na www.galeriawidzenia.com , polecam.

Gość Ela157
o rany, na szczęście okulistyka już tak poszła do przodu ... Z moich doświadczeń wynika, że to już nie jest tak bardzo kwestia lekarza ile sprzętu, bo tto on daje możliwości leczenia, a w tej kwestii z kliniką Dr. Michnowskiego nie ma się kto równać. Pozdrawiam.

Gość Bartek78
To prawda, gdzieś słyszałem, że jakiś taki sprzęt mają, że tylko kilka w Polsce, myślę, że przy tak poważnych problemach nie ma co chodzić "gdzieś" tylko od razu do tej kliniki Dr Michnowskiego

Gość ptasznik
Nie wiem co jest Ci dokładnie potrzebne, ale faktycznie w klinice dr. Michnowskiego masz wszystko, od diagnozy, przez dobór okularów, aż po skomplikowane operacje np. zaćmy.

Gość gość
Centrum Okulistyki dr Michnowskiego, chyba taki zakres pomocy jest Ci potrzebny, a nie optyk ?

Gość Powi
Polecam dr. Michnowskiego, my już całą rodzina do niego chodzimy na konsultacje- bo niestety u nas wszyscy w okularach.

Gość gość
Teraz nawet jest promocja - jeśli tak to można nazwać bo w cenie laserowej korekcie wzroku- badanie kwalifikacyjne jest za darmo u dr. Michnowskiego. Wiec kolejny powód na odwiedzenie kliniki.

Gość gość
Spróbuj do dr. Michnowskiego przyjmuje prywatnie, ale jest bardzo dobry, bo dokładnie bada oczy, a nie zerka w komputer, stara szkołą.

Gość OlgaKania
Polecam doktora Michnowskiego- przyjmuje na Rocha.

Gość Barbabra009
Ja osobiście nie miałam takiego zabiegu, ale znam kilka osób, które go przechodziły i są bardzo zadowolone. Moja przyjaciółka mówiła, że sam zabieg nie był zbyt przyjemny i potem dochodziła do siebie ok. 2 tygodni, ale nie żałuje, bo dobry wzrok był tego warty. U niej wszystko przebiegło bez problemów. Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale robiła zabieg u dr Michnowskiego z Białegostoku. Jeśli też jesteś z tamtych okolic to polecam wybrać właśnie jego ;)

Gość Damian W2
W tym szpitalu miałam operacje zaćmy. I szczerze dziękuję. Jestem pół roku po zabiegu i czuję się super. Lekarz miły i kompetentny. Polecam. ☺

Gość Marta344
Dr.Michnowski to najlepszy okulista z Białegostoku. Jego adres znajdziesz w google.

Gość Radek

Warto zrobić te parę więcej kilometrów i przejechać się do Dr.Michnowskiego bo to fachowiec od takich spraw

Gość Albert34

Zdecydowanie dr Michnowski. Z takimi przypadkami lepiej pójśc do centrum okulistycznego

Gość Omen

Tak, u doktora Michnowskiego znajdziesz bardzo specjalistyczny i nowoczesny sprzęt, a badania są dokładne