Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza555

Czy testy ciążowe mogą się mylić?

Polecane posty

Gość luiza555

Staramy się z mężem o dziecko.W dniu spodziewanej @ zrobiłam sobie wieczorem test ciążowy,który wyszedł niestety negatywnie.Po tygodniu nadal nie miałam okresu,więc rano zrobiłam sobie test-niestety ten też pokazał 1 kreskę.Od tego czasu minęły 2 dni,a okresu nadal brak.I tak się zastanawiam,czy testy mogą się mylić...Byłam przekonana,że już dawno dostanę @,bo od kilku dni mam takie lekkie bóle podbrzusza,a tu cisza.

Gość gosianica
owszem moga sie mylic.idz na badanie krwi i bedziesz miec pewnosc czy to ciaza czy nie

Gość test ciazowy moze
pokazac ci, ze nie jestes w ciazy, a tak naprawde ciaza jest, ale skoro juz tydzien czy dluzej nie masz okresu... chyba juz powinien pokazac, jesli bys byla. Mi pokazal od razu druga kreske na trzeci dzien spoznienia @

Gość kalinkapolna
Pewnie że moga sie mylic chociaz tez uwazam ze po takim czasie pokazałyby juz ciaze.Najlepiej idz do lekarza,bo jesli jestes w ciazy to juz lekarz powinien to stwierdzic a jak nie to mozliwe ze okres Ci sie zablokowal przez myslenie o ciazy i dostaniesz leki na wywolanie.Jak nie teraz to nastepnym razem sie uda:)powodzenia:)

A po co wydawać kasę na zawodne testy sikane? lepiej wydać 50 zł na 3 testy niż zapłacić 30zł i iść do laboratorium i miec pewnosć czy jest ciąża czy nie?

u mnie dopiero trzeci test ciazowy wykazal pozytyw. poprzednie dwa (w pierwszym dniu i trzecim spodziewanej miesiaczki) pokazaly negatyw