Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien_pan__

Porozmawiam z naprawdę mądrą kobietą.

Polecane posty

Gość Dżejms Kók
Cześć, Kobieto. Dziękuję. Odsyłam nawzajemnie. :-) Już po przeprowadzce?

Gość aniołWspódnicy
by mieć z kim porozmawiać :)

Gość Dżejms Kók pierwszy nieskalany
:D

Gość Dżejms Kók
Z lustrem sama sobie rozmawiaj. Ja tam zdecydowanie wolę rozmowę z kobietą. Z mądrą kobietą, oczywiście...

Już.Już zasypiam i budzę się w nowym miejscu. Graty przeniesione.Zostały papiery i kilka..słoików:)..I ważna rzecz..mam za zadanie pomalować,odświeżyć ściany.Tak więc czeka Mnie taniec z wałkiem i ..skakanie po drabinie.Kolejne przyziemne wyzwanie. A u Cię?Jest kolorowo i radośnie?

Gość aniołWspódnicy
nie potrzebuję luster do rozmowy, zdecydowanie wolę ludzi

Gość Dżejms Kók
A u mnie, co by się nie działo, zawsze jest kolorowo i radośnie, Kobieto czerwonobereciasta. :-) Mam pomysł - zamiast uprawiać dzikie tańce malarskie, powinnaś sobie znaleźć odpowiedniego pana, który Ci mieszkanie sprawnie pomaluje. :)

Gość a ten dalej ... co za typ ...

Gość Dżejms Kók
Sądzę, że ciężko Ci będzie takich ludzi znaleźć. Komu by się chciało rozmawiać z kobietą, która z lenistwa, bądź z niewiedzy, bądź z jednej i drugiej przyczyny nie zaczyna zdania wielką literą i nie kończy go kropką?

Gość Dżejms Kók
Nic nikomu do tego, jaki ja jestem. Nikomu w drogę nie wchodzę. Siedzę sobie spokojnie (i reperuję prymus:-).

Gość aniołWspódnicy
O mnie się martwić nie musisz, porozmawiać mam z kim. Nie każdy ocenia ludzi po stylu wypowiedzi, ale masz rację powinnam używać interpunkcji i zaczynać zdania wielką literą.

Bomba,że radośnie i kolorowo.:). Może Pan Kolega pomógłby Pani Koleżance w malowaniu lub w znalezieniu odpowiedniego ochotnika,chętnego do pracy za wikt i opierunek?.Tutaj ochotników brak.Ochotniczkę jedną już mam.Chętnie pomoże. Myślę,że z dwojga złego lepszy rydz niż nic.

Gość Dżejms Kók
A ta chętna do pomocy, to atrakcyjna dziewczyna? Jeśli tak, to może ja bym się nadał? Bylem był tylko dobrze nakarmiony, no i oprócz opierunku gwarantowałabyś jeszcze dach nad głową...

Gość Dżejms Kók
Ma się rozumieć, że porządnie napisane nie musi koniecznie oznaczać, że napisane zostało mądrze. Ale ja uważam, że jest kwestią dobrego wychowania i szacunku dla rozmówcy pisać tak, żeby wyglądało porządnie. Człowiek, który nie zadaje sobie trudu, żeby o to zadbać ma nie koniecznie najlepsze maniery...

Gość Dżejms Kók
No wiesz, Czerwonobereciasta, jakby człowiek wszystko wiedział, nudno by było. Oczywiście, że w ciemno. Jakże by inaczej, jak w ciemno, skoro się zupełnie nie znamy? W ciemno - emocji będzie znacznie więcej, niż gdyby w jasno. :)

Gość poza kolejnością
A jak się miewa Szanowna Małżonka i Dziecię Maleńkie, autorze? Z harcerskim!

Gość Dżejms Kók
Ależ Ryba, mają się doskonale. :) Dziękuję.

Gość poza kolejnością
Cieszy to niezmiernie. Myślę, że czas na nową asystentkę. Może tym razem mądrą, zamiast ładną? ;-)

Gość Dżejms Kók
Osobiście wolałbym i ładną, i mądrą jednocześnie. W końcu dlaczego właśnie nie taką asystentkę? A co tam u Ciebie? Zamknęłaś się na amen...

Gość poza kolejnością
Generalnie - bardzo dobrze, jak zwykle. :) W szczegółach - raczej źle, ale trudno. Ładna i mądra jednocześnie? To tylko na Kafe, to same takie, jedna mądrzejsza i piękniejsza od drugiej! :-D A w "realu" - sam wiesz, jak rzadkie, skoro tutaj musisz zabawiać się brylowaniem wśród publiki... i "pod publiczkę"... ;-) Skończyłeś już wszystkie prace w obejściu, skoro mamisz Czerwonobereciastą wizją pomocy własnej? ;-)

Gość Dżejms Kók
Moja oferta dla Czerwonobereciastej ma podłoże wyłącznie altruistyczne. (Zważ też na to, że była mowa o jakiejś fajnej koleżance Czerwonobereciastej). Roboty trwają. Ostatnie deszcze znacznie poprawiły jakość wysianej trawki. Po niedzieli biorę się za wnętrze ronda im. UE. Obejście coraz mniej przypomina plac budowy. Co i rusz zmieniają mi się goście. :-)

Gość Dżejms Kók
Właśnie, Czerwonobereciasta, odrobina emocji zawsze dodaje smaczku. Pogadaj sobie z Rybą, jak to o mało nie było, że ją kiedyś niemal poznałem zupełnie z zaskoczenia. :)

Gość Dżejms Kók
Rybko miła, ale "tutaj", to jest właśnie "real". Swoją drogą, niedługo w krótkie gości przyjedzie do nas z synkiem f_ka. :)

Gość poza kolejnością
Tu nie jest "real". :-) Tutaj każdy jest ty, kim w danej chwili chce być. W realnym świecie nie ma tak dobrze. ;-) Pozdrowienia dla efki. Mnie dziś goście opuścili, a jakość trawki wysianej po ostatnich wykopach odwodnieniowych poprawi zapewne burza, która właśnie daje o sobie znać... Czekają mnie też być może sądowe przepychanki ze znanym Ci z opowieści panem W., ostatnim "wykonawcą"... Trochę mało sympatycznych wydarzeń ostatnio, i sen coraz gorszy. ;-)

Gość Dżejms Kók
A nie zgadzam się z Tobą. Wprawdzie można udawać, ale równie dobrze można być sobą. Czy ja "realny" okazałem się dla Ciebie inny w odbiorze, niż w "postaci wirtualnej"?