Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce oszukać

Jak oszukac liczniki wody

Polecane posty

Obyś nigdy nie był w sytuacji ludzi, którzy na chleb nie mają. Nie każdy jest złodziejem z powodu wypaczonej osobowości. Jak kasy mało to są ważniejsze wydatki niż woda, która jest zwyczajnie za droga i ma się nijak do zarobków w Polsce. Czytaj wyżej co napisałem.

przy kontroli liczników idzie wykryć ,że były magnesowane i wtedy nikogo nie obchodzi jak długo to trwało dopieralają takie kary ,że .... 🖐️

Gość co ja tutaj robie?
pupa1977 A propos energii, to np. jeśli chodzi o gaz to ostatnio gazownia zaczęła wpuszczac do sieci obok paliwa azot - ludziom zużycie wzrosło o 30%. Azot to nie paliwo, ale kręci licznik i trzeba płacic za to horrendalne pieniądze. To jest dopiero okradanie ludzi. dokładnie, sam to zauważyłem przy rachunkach z poprzedniego okresu grzewczego, to sa dopiero najwieksi zlodzieje, skoor.wysyny zaj.ebane

O gazie to ja pisałem już dawno, że jest doprawiony azotem nawet do 30% objętości i jest to info z pierwszej ręki od pewnego znajomego. Jesteśmy w chuja robieni ostro, tak samo jak z tą wodą i dlatego ja pomału przestaję mieć skrupuły.

uhm, moja mama ma ryzykować, nie zapłacić swojej części tej różnicy i czekać aż nałożą karę tak? niestety biedni emeryci płacą te różnice, bo boją się problemów ze spółdzielnią a złodzieje siedzą zadowoleni, bo nawet jeśli zapłacą część różnicy, to jest to mniej niż daliby za wodę ja rozumiem bieda, problemy, ale nie można tego załatwiać kosztem innych!

Moim zdaniem takie prawo można spokojnie podważyć sądownie jako niezgodne z jakimikolwiek ustawami i po prostu olać płacenie takich wyrównań. Tego typu zapis bazuje na naiwności ludzi.

poza tym bez urazy ale znam takich, którzy kradną wodę, kombinują z licznikami, nawet z podzielnikami na kaloryferach i przeważnie nie są to biedni ludzie, którzy naprawdę są w kiepskiej sytuacji, ale zwykły kombinatorzy, którzy mają w doopie wartości i zasady a także innych

Gość co ja tutaj robie?
babeczki w kropeczki O gazie to ja pisałem już dawno, że jest doprawiony azotem nawet do 30% objętości i jest to info z pierwszej ręki od pewnego znajomego. Jesteśmy w ch*ja robieni ostro, tak samo jak z tą wodą i dlatego ja pomału przestaję mieć skrupuły. no ja sie o tym przekonalem rok temu, niestety mam ogrzewanie domu na gaz. jestesmy robieni w hooja po calosci poprostu, dlatego ja juz nie mam zadnch skrupolow przed kradnieciem, skoro mnie tez okradaja, je.bance zaj.ebane z gazowni

Gość ptasiek nastroszony
juz polaczkowa czabiedzona patologia kombinuje jak cus ukraść

Gdyby proporcje przeciętnych zarobków do kosztów życia były takie jak w normalnych krajach to nikt by nie myślał o kombinowaniu lub byłby to margines rzędu 0.1%, ale niestety - jak ludzie tyrają i ledwo na żarcie wystarcza, a tu jeszcze rachunki kosmiczne to okradanie tych mafijnych dostawców staje się normą społeczną dla wielu. Dla porównania prąd: w UK kosztuje tyle co u nas. Tam się zarabia na 1000kWh (tysiąc) w 1 dzień przy minimalnej stawce godzinowej! A u nas ile trzeba pracować na to? Niektórzy nawet 2 tyg.

Gość BloodY
O gazie to lepiej nie gadajcie to najwieksze złodziejstwo na skale swiatowa dodac azot a kto płaci MY do uja. Ale mowa o licznikach wiec jakies patenty na liczniki Radiowe ???

Gość pleaseeeebardzo
Liczniczek kochaniutki-odezwij się-tęsknie-GG 6283451

Gość DymanyPOLAK
Bloody ma rację, popiram go, Reszta matołów na tym forum popiera mafję i złodziei. W USA rachunek od jednej osoby na miesiąc 40$, byłem w NY latem, woda lała sie ciurkiem, prysznic parę razy na dzień. To jest 4 godziny pracy dla Polaka który pracuje na czarno za 10$ na godzinę. Dla Amera=ykanina jest to godzina pracy. W Polsce powinno kosztować około 10zł. Ja bym zapłacił nawet 2o lub 30 zł. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIE 300. To dopieri jest złodziejstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gagula113
witam mam pytanie czy ktos sie orietuje czy sie w budynku wielorodzinnym koury jest jeden licznik na wode mozna załozyc podlicznik jak to zrobic i jakai koszt tego by był z gory dziekuje.

Gość gagula113
przepraszam ze zmieniłam wontek lecz nigdzie nie potrafiłam znalesc zadawaloncej mnie odpowiedzi dodam ze budynek jest bez gospodarza .

Gość max 2 max
chetnie nawiąze kontak z autorem postu 12:49 Liczniczek 1 chetnie porozmawiam a co do nadumanych odpowiedzi urażonych Polakow ,że rodak zmuszony jest być nad - zaradny to odpowiedz jest w poście osoby Dymany Polak - to prawda tak jest w Stanach , Skandynawi oraz wielu innych państwach europejskich. Polacy zawsze byli wykorzystywania przez obcych podczas zaborow i tak zwanych swoich nic wiec dziwnego ,że pozostawieni sami sobie zmuszeni są szukania sposobów radzenia sobie samemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec się Rodaku nie oburzaj, że ktoś nie daje rady , bo prawda i w tym przypadku leży po środku