Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerard 876

MODEL FACETA KTÓRY GOTUJE,SPRZATA...CZY CHCIALYBYSCIE TAKIEGO?

Polecane posty

Gość wikiii 1983
no pewnie że tak ale ja już takiego nie będę miał bo umieram...

Gość gerard 876
to co chcialabys w danym momencie

Gość Lapis_lazuri
Mój taki jest, uwielbia gotować, sprząta (co prawda nie codziennie ale jak już- to dokładnie) Życzę Wam takiego mężczyzny, bo naprawdę potrafi odciążyć w codziennych obowiązkach. Podziękowania dla jego rodziców...

Gość iwona 33
gdyby jeszcze wyrzucal smieci,przynosil sniadanie do lozka,pomasowal mnie po pracy ...to tak

Gość hobby kuchareczka
oczywiście, że tak:) Lubię gotować, ale jakie to miłe gdy Twój facet zaprosi Cię na własnoręcznie przygotowaną kolację mniam, mniam

No jasne, że tak :D Nie wiem niestety czy mój narzeczony taki jest bo nie mieszkamy ze sobą.

Gość gerard 876
modraczek-ja taki jestem lubie pomagac i chcialbym w przyszlosci taka kobiete która moglbym wyreczac z obowiazków domowych

Gość tolika fava
oczywiscie ze tak

Gość gerard 876
modraczek-ale ja nie zartuje,po prostu szanuje kobiety,niektórzy mowia ze nawet za bardzo

Ja wlasnie znam takiego ideala... Lubi gotowac strasznie... Zawsze mi robil na co mialam ochote.... Sprzata... Dawal sniadanie do lozka chodzil do sklepu .. No w ogole ideal.. ale ehh ja do niego nic nie czuje :( :( niestety...

Gerardku , ale ja właśnie takiego potrzebuję, co to wszystko za mnie zrobi, kaskę do domu przyniesie , nie żąda sexu i cały czas mnie szanuje ;)

Gość gerard 876
modraczek-jednak sobie zarty robisz,kasa?no sex?o czym ty myslisz?

śmieszy mnie i wkurza stawianie takiego faceta za ideał (który raz w tygodniu obiad na dwie osoby upichci, i własne gacie upierze) i jakieś gadanie o pomaganiu w domowych obowiązkach. Facet ma swoje obowiązki WYPEŁNIAĆ, a nie mi w nich "pomagac", jakby to byla tylko moja działka, a jego 'pomoc' czymś zupełnie dodatkowym i wynikającym ze wspaniałomyslności. Moze jeszcze chwalmy swoich facetów za to, że zęby sobie sami myją? :D

Gość diva diva
taki mezczyzna to rozumiem, jeszcze zeby mi po pracy stopy pomasowal bo chodze w szpilkach,takiego to trudno znalezc

Gość lara 56564
imoen zgadzam sie to powinno byc normalna rzecz zeby facet robil w domu a kobieta powinna sie soba wtedy zajac

Gość a jaaaaa zz
sprzatac moze ale nie gotowac bo to moja przyjemnosc :D

Gość darek 100
co wy chcecie pantoflarzy?a ta jedna baba przegiela z tym masazem stóp

Gość vnghkjg
śmieszy mnie i wkurza stawianie takiego faceta za ideał (który raz w tygodniu obiad na dwie osoby upichci, i własne gacie upierze) i jakieś gadanie o pomaganiu w domowych obowiązkach. Facet ma swoje obowiązki WYPEŁNIAĆ, a nie mi w nich "pomagac", jakby to byla tylko moja działka, a jego 'pomoc' czymś zupełnie dodatkowym i wynikającym ze wspaniałomyslności. coz, dla kazdego obowiazki sa inne :o a jak facet robi cos z wlasnej nieprzymuszonej woli to chyba lepiej nie? niektorzy maja inne zajecia typu cos naprawic, zakupy itp a poza tym nie kazdy umie gotowac i sprzatac :o a moze akurat kobieta lubi i umie gotowac to po co ma facet to robic? :o i wyobraz sobie ze facet ktory "wykonuje" obowiazki z "przyjemnoscia" czy bez zszczegolnego zachecania to jednak cos wiecej niz ktos to gotuje i rzuca przy tym na lewo i prawo kurwami :o moj facet jest tak wychowany ze do niczego nie tzreba go zachcecac- zrsezta mamy "ustalone" pewne rzeczy, np ja czesciej gotuje bo lubie cos nowego robic, a jak cos na szybko (czyli ryz+kurczak+sos) to robi on, poranna kawe i sniadanie robi on, pranie+wieszanie prania zawsze on (chyba ze go nie ma to wtedy ja), sprzatanie razem lub na zmiane. noa le dochodza tez inne rzeczy jak dbanie o auto (tylko on), naprawianie rzeczy (on), zmywanie (najczesciej on) ja wam zycze zebyscie znalazly kogos nie tylko kto wypelnia obowiazki ale robi to bez zbednych komenatarzy i z usmiechem na twarzy ;) tak jak moj facet :D