Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 5567

Ciąża? A może tylko sobie wmawiam?

Polecane posty

Gość joanna 5567

Witam. W niedziele mialam dostac okres ale nie mam go do dzisiaj, nie czuje sie tak jak co miesiac jak przed okresem tylko normalnie, nie bola mnie piersi ani podbrzusze, mam tylko wiecej bialego sluzu ale wydaje mi sie ze tak mam zawsze przed. Dzis 4 dzien jak nie ma okresu. Ostatnio mialam troche stesujacych sytuacji... Moze to one to spowodowaly? Dodam ze kochalam sie z gumka+przerywany. Pozdrawiam

Gość joanna 5567
??

Gość joanna 5567
Przerywany chodzi mi o to że kochalismy sie z gumką ale i tak nie doszedł we mnie tylko poza mną. Czy jest mozliwość zajscia? Bo sie boje ze jestem w ciązy bo ten okres mi sie spóznia juz 4 dzien... Pzdr

Gość joanna 5567
Chcesz mi powiedziec z stosunek przerywany zmniejsza skuteczność prezerwatyw? Niby dlaczego? Nie rozumie... Pozdrawiam

Gość joanna 5567
Prosze odpowiedzcie...

dlatego że gwałtowne wyjęcie członka powoduje że prezerwatywa moze się zsunąc a nasienie z niej wydostać. Wystarczy przeczytac instrukcje na opakowaniu "po stosunku wyjąc członek przytrzymując prezerwatywę".

nie lepiej zrobić test i rozwiać wątpliwości?? tutaj Ci nikt nie powie nic konkretnego...

Gość joanna 5567
Ale zawsze ja przytrzymuje moj man i zawsze sprawdza czy nie pęknięta. Wiec nie bylo bezposredniego kontaktu moich plynów z jego plynami... Co sadzicie? Wiem ze test ale nie mam kiedy kupic:(... A mialam nadzieje ze rozwiejecie moje watpliwosci... Powiedzcie czy mozliwa jest ciaza z prezerwatywa i z przerywatywa? Dodoam ze nie wychodzi ze mnie szybko tylko doprowadzam go dosyc dlugo ręką...

Gość zlotowłossaaa
nie słuchaj pitolenia głupot-taaa jasne przerywany zmniejsza skuteczność gumek, a to bardzo dziwne bo ja już od dwóch lat stosuje przerywany plus gumka i nie wpadliśmy,prezerwatywa to nie skarpeta! nie tak łatwo się zsuwa z członka we wzwodzie! ludzie!. Nie jesteś w ciaży przestań sie wkręcac.Posłuchaj mnie wez na noc gorącą kąpiel lub przyłóż termos do brzucha i koniecznie wypij teraflu(kup w aptece) mi to pomaga zawsze, tobie coś sie przyblokowało i musisz troche ciału pomóc. Napisz czy przyszedł. Pozdrawiam

Gość mloda1111
Witam sluchaj z tego co wiem po sobie : bolal mnie brzuch jak bym miala dostac za moment okres polecialam do lazienki myslalm ze to juz i ze musze wlozyc podpaske jednak okresu nie bylo piersi byly tak samo nabrzmiale jak przed okresem no ale on nie przychodzil. myslalm ze moze sie spoznia ale w ogole sie nei pojawil mimo ze czulam ze nadchodzi. potem poczytalam troche i dowiedzialam sie ze przy ciazy tak wlasnie jest a do tego ma sie ciagle podwyzszona temperature ciala pow. 37 stopni i nie wazne czy to ranek poludnie czy wieczor. to pamietam z samych poczatkow ciazy jakies pierwsze 4 tygodnie.

Gość joanna 5567
Witam. Kapiel i polopiryna pomogła, po 3 godzinach dostalam okres dziisaj w nocy o 3. :D To naprawde dziala. Dzieki dziewczyny i pozdrawiam. Ale jestem glupia ze tak sonie wkrecalam:D

Nie martw się:) Zrób sobie jutro test jeszcze żeby rozwiać wątpliwości.Jak jeszcze tym się denerwujesz to może jeszcze bardziej się spóźnić.Jest wiele czynników, które powodują opóźnienie miesiączki