Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj nieszczęśliwa

zakochałam się w ZS

Polecane posty

sami.. ojj ale ty jestes dzielna i silna kobieta...a tu jakachs slaba kobieta pisze o swej nieszczesliwej milosci okaz troszke emaptii:D

"zawsze szczery kiedyś się wydała w jednym topicu i przyznała, że tak naprawdę jest kobietą" Może być 40-letnią kobietą w ciąży, 60-letnim facetem z wieczną zgagą albo 15-letnią pryszczatą nastolatką:D I tak jest najciekawszym tworem na forum:D

Gość gitarra
drogie siostry, nie mam dla Was dobrych wieści :O te miłości z kafe źle się kończą... :( niech no tylko wspomnę me złamane serce, gdy wiele lat temu tu na kafe zapałałam uczuciem do Tony Halika 😭:( lecz dziś.. cóż czas leczy rany , jestem w cionży z innym... :P

ja i empatia :O ok droga autorko topiku,nie trać wiary--podpowiem tylko tyle,ze ZS nie lubi kobiet nie umiejących zasad ortografii. Słownik w dłoń i wyruszaj w drogę ku miłości 🌼 ps ja jakos to przeżyje :P

Gość MOJA TEORIA
na temat człowieka o nicku "Zawsze Szczery" Ten ktoś ma pare nicków na tym forum.. pod innymi nickami wyspiuje, że kocha "ZS" ..... no sorry ale nie wierze, ze ktos inny moglby pisac takie brednie.. wlasnie poczytalem troche jego postow i stwierdzam, ze koles W OGOLE nie jest ani smieszny ani intrygujacy ani co kolwiek.. normalne z dupy posty jakie kazdy z nas pisze.. takze, sorry koles.. nie udalo ci sie :classic_cool:

Gość oj nieszczęśliwa
Czyżbym gdzieś ją popełniła ? W sumie samico nie napisałaś nic , czego bym nie wiedziała

"wlasnie poczytalem troche jego postow i stwierdzam, ze koles W OGOLE nie jest ani smieszny ani intrygujacy ani co kolwiek.. normalne z d**y posty jakie kazdy z nas pisze.." O nie, nie. Co to to nie:D

Gość oj nieszczęśliwa
Zdecydowanie woli je płodzić :D :p

Gość gdfgsd
zal mi was, ze sie jaracie jakims szczochem

a skad wiesz? jak to powiedziala takze tego on moze byc takze 60 letnim facetem z wieczna zgaga... ...i dziwnymi sklonnosciami :P nie, sedesa nie cierpie. najciekawszym tworem kafe wg mnie Zloty.

Gość oj nieszczęśliwa
Sami nie mam takiego upoważnienia :D :p

nie jest żadnym szczochem :P jest tylko 3 interesujących facetów z kafe --on jest jednym z Nich

Gość gitarra
a kto pamieta "prezesa"? ;)

ale jesteś wredna ja Ci życzę szczęscia mimo mej love do Niego,a Ty nie mozesz napisać zwykłej cyferki:P

Gość gitarra
lub Lorda Eomera? to był gość! ;)

Nie śledzę postów Złotego. Lubię jeszcze czytać komiczne, ale nigdy z nim nie rozmawiałam i to może dlatego.:D I jedna babka podoba mi się jak pisze, ale to na ogólnym. I nie pamiętam nicku. Ale trochę ją śledziłam.

Gość oj nieszczęśliwa
najciekawszym tworem kafe wg mnie Zloty. kurwa SZCZAŁ roku :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Zs to baba jej wpis
zawsze szczery malo_stanowczy dlaczego po obu??? to znaczy jak mojemu mężowi woda sodowa uderzyła do głowy to ja mam połowę jego winy brać na siebie?/ w imię czego?? a moja wina że nie mam 19 lat tylko 34 ??? jak mam to naprawić

Gość dociebieszmato
do tej blazy - takze tego... jebnij sie w leb.. jarasz sie jakims gownem, zapewne ty i ten caly zs to jedna postac i robisz mu reklame. zal mi cie, chuj ci w dupe i bez pozdrowien 🖐️