Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariaK.88

Prezerwatywa ?

Polecane posty

Gość dariaK.88

Kto uzywa samej prazerwatywy? Czy to dobry sposob? Co polecacie na pierwsza antykoncepcje?

Gość KAnia22
tabletki anty

ja używam od paru lat i działa. Pigułek bym nie tknęła, ale twój wybór, na pewno maja najwiekszą skutecznosc.

Gość dariaK.88
tabletki stanowczo odpadaja... Mam nadzieje ze neispodzianki nie bedzie i nie peknie ;) Kto jeszcze na samej prezerwatywie..? ;)

Gość gruszkakula
2 lata z gumkami, głównie żółte (plemnikobójcze) New Caress (unimil je robi, zdaje się) i żadnej wpadki (nie mówię tu o ekstremalnym finale, czyli o ciąży, ale w ogóle żadnych pęknięć, dziurek, zsuwania się. Jestem z nich bardzo zadowolona. A teraz... gdybym wiedziała, że tak trudno zajść w ciążę, to bym wcale ich nie używała przez te dwa lata ;-) Myślę, że na pierwszą antykoncepcję warto do gumki dodać jakiś środek plemnikobójczy (globulki), gdyż u niedoświadczonych partnerów ryzyko wpadki jest większe (mogą nie umieć jeszcze prawidłowo założyć kondomu).

Gość dariaK.88
kto jeszcze ma dla mnie jakies rady?? naj sie najlepiej zabezpieczyc na pierwszy raz?

Gość drakula
ja uzywam samej gumy od 3lat :)

Gość kiziamizia000
ja tez na gumkach :) jak dobra firma to nie pekna i trzeba w aptece kupowac bo tam maja najlepsze gumka jest ok :P :P