Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem wkurzona

intrygantki i nie tylko, pomocy !!!

Polecane posty

dziewczyny potrzebuje rady ! znam kolesia 3 lata, podoba mi sie cholernie, kolegujemy sie smski gadu gadu a ostatnio sie spotkaliśmy, bylo :*. wszystko ladnie pieknie. ale on sie z kims spotyka te 3 lata a caly czas twierdzi ze nie. wiem ze ma kogos bo widzialm ich wspolne fotki u nije na koncie (dzięki Ci Boze za nasza-klase :D ). i teraz nie wiem czy mu powiedziec ze wszystko wiem. nie che tego zostawic tak jak jest. a najchetniej bym sie jakos zemscila tylko neiw iem co zrobic. zal mi tamtej laski ze ją tak w ch. robi, moze ma ją tylko do bzyku bzyku nie wiem. jedno ejst pewne sciemnia i oszukuje wiec chcialabym zrobic to samo wzgledem niego :D i niewazne juz jest to ze mi sie podoba i prawie sie zakochalam, chce mu wywinąć jakis numer :D pomozcie dziewczyny bo nie wiem co wymyslec.

Gość uderz w stół
a nożyce się odezwą... to do tego mądrego powyżej

no dokladnie. skurczybyki pierdolone.

Gość taka jedna dziewczyna damiana
masz racje napisz do niej niech sie laska dowie z kim jest.ja bym tak zrobila na twoim miejscu.no ale zrobisz jak uwazasz. i pamietaj ze to nie intryga. ona powinna wiedziec. ja bym chciala wiedziec:o

Gość
j na twoim miejscu spotkalabym sie z nim jeszcze raz, na jakis spacer czy cos, narobilabm sobie z nim jakis fotek, a potem wyslala je tej lasce na mejla;) jesli jej tylko powiesz - moze ci nie uwierzyc, on jej walnie scieme i tyle.

Gość grrrraah
powinnas jej powiedziec nawet jesli nie uwierzy trudno a on tym samym bedzie mial przekichane bo bedzie musial sie ostro jej tlumaczyc i napewno bedzie go podejrzewac na kazdym kroku

wlasnie tez o tym myslalm zeby do niej cos napisac. tylko nie wiem co. ale wolalabym jemu krzywde osobiscie zrobic :D kurde jaka trzeba byc swinią zeby tak dziewczyne oszukiwac tyle lat :/ i nie chodzi tu o mnie. chciaalm mu tez te ich fotki wspolne wyslac i zobaczyc jak sei bedzie tlumaczyl. ale podejrzewam ze znowu cos sciemni. w sumei to jak jemu cos pwoiem to jedynie nasza znajomośc sie skonczy a on dalej bedzie sie bawil... a tamta bedzie zyla w nieswiadomosci.

z tymi fotkami dobry pomysl tylko ze wolalbym zeby laska mnie nie widziala..