Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verooooo

ważne pytanie...

Polecane posty

Gość verooooo

Witam! Mam mały problem i chciałabym was o coś spytać. Otóż zdarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja ponieważ zwymiotowałam 16 tabletkę z blistra po 30minut od przyjęcia i ta seria 'zwracania' trwała jakieś 20h. Postąpiłam tak jak w ulotce czyli przerwałam blister i zaczęłam 7 dniową przerwę (byłam na wakacjach i nie miałam innego opakowania). Dostałam krwawienie i skróciłam przerwę do 6 dni. Od tamtego czasu przyjmuję tabletki reguralnie, nie mam już żadnych problemów żołądkowych. Minęło już niecałe 3tyg od czasu kiedy zwymiotowałam. I tearz moje pytanie Mogę teraz współżyć bez obaw i bez zabezpieczenia?

Gość zabezpiecz sie prezerwatywa
i nie zakladaj glupich tematow a teraz W 🖐️

Gość verooooo
Muszę pomimo tego, że biorę reguralnie iod tamtego czasu minłęly 3tyg? W ulotce napisane jest ze wystarczy tydz. dodatkowego zabezpieczenia... a minęły 3. CHciałabym wiedzieć... Może dla was jest to głupie pytanie ale nie dla mnie.

Gość jak tu nei twierdzic
ze baby sa głupie?

Gość poprawka
możesz już się NIE zabezpieczać. sama zreszt a sobie odpowiedziałąś na pytanie

Gość verooooo
Czyli mogę już bez tej cholernej gumki? Przeczytałam raz jeszcze ulotke i pisze wyraźnie, że nie trzeba się zabezpieczać a jak już sie zapomni kiedykolwiek to tzreba ale tylko TYDZIEŃ.... Jobca zaraz dostane... ale dziękuję za odpwiedź :)

Gość verooooo
Na widok takich rzeczy nie wymiotuję... widze ze ty masz jakis problem z tym...