Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danuta123

BUUUU mam wielki problem

Polecane posty

Gość danuta123

ratunku w sobote biore slub a nie podoba mi sie suknia slubna.na poczatku mi sie podobala, jak panie sprzedawczynie tak zachwalaly ze ladnie w niej wygladam. po przyjsciu do domy zauwazylam ze wcale nie wygladam w niej ladnie. powiedzialy ze w tej sukni wcale nie widac ze jestem w 6 miesiacu ciazy, a widac .oszukaly mnie....i moja mama im przytakiwala i marta z ktora znam sie od 3 klasy szkoly podstawowej, myslalam ze moge ufac mamie i marcie, a teraz nie chce ich znac....co robic? napewno jej nie zaloze, nie chce zeby wszyscy zauwazyli ze nie jestem dziewica i wychodze za maz w ciazy....mieszkam w malym miasteczku i jak ktos sie pytal skad ten brzuch to mowilalam ze przytylo mi sie troche...a teraz wszystko sie wyda.....jestem zla....co robic????

Gość danuta123
skoczyc, skoczyc......sam se skocz synu matki k... :)

normalnie przeżywasz burzę hormonów, brzucha się wstydzisz- bez sensu, co mają powiedzieć jakieś gimnazjalistki w ciąży, chodzą takie po 16 lat mają i zero wstydu. nie masz kurwa 15 lat

Gość kaskadka
zadna suknia nie zakrylaby 6-miesiecznej ciazy wybacz. Poza tym zachowujesz sie jak dziecko

Gość ajcroba
jest takie słowo na A... dzięki któremu nie będzie widac ciąży:classic_cool:

a co powiesz jak sie maluszek urodzi ze to dzidzia sąsiada daj sobie spokoj ja bylam niedawnoa na slubie gdzie panna mloda 2 tygodnie po nim urodzila a przez cale wesele wszystkim chwalila sie swoim brzuszkiem i nosila glowe wysoko nie rob z siebie idiotki i tak wszystko sie wyda a taka ciaza to juz nie wstyd no chyba ze masz 16 lat